Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP milletvekili adayları, parti yöneticileri, kadın ve gençlik örgütleriyle tam bir birlik ve dayanışma içinde Gaziantep’i adım adım geziyorlar. Ticaret Borsası, Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği, Bakkallar ve Bayiler Odası, Maaşkuyu caddesinde esnaf, üniversite civarında cafe ve Gazikent bölgesinde kahvehane ziyaretleri yapan CHP’li milletvekili adaylarına il yöneticileri, kadın ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri de eşlik ediyor.

VATANDAŞ SORUYOR

CHP’nin yoğun geçen ziyaret programında açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep 1. sıra Milletvekili adayı Akif Ekici şunları söyledi: “7 Haziran seçim vaatlerimiz için kaynağı nerede, bütçesi nerede diye soranlar şimdi bizim vaatlerimizin üç aşağı beş yukarı aynısını vaat ediyorlar. Demek ki CHP doğru yolda, biz doğru yoldayız. Çünkü CHP halkımızın, insanımızın karnı doysun, vatandaşlarımızın yüzü gülsün istiyor. 17 milyon insanın açlık sınırında yaşadığı bir ülke istemiyoruz. Tek şiarımız var o da: Üreterek tüketen, adaletli ve hakça paylaşan bir ülke inşa etmek. Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın desteğiyle de bunu başaracağız.”

KAPIMIZ AÇIK

23. dönemde milletvekilliği yaptığı dört yıl boyunca kendisine ulaşamayan hiçbir hemşerisi olmadığının altını çizen Ekici: “2007-2011 yılları arasında milletvekilliği yaptığım 4 yıl boyunca bana ulaşmak isteyip de ulaşamayan tek bir hemşerim bile yoktur. Benim gönlüm de, kapım da, telefonlarım da tüm hemşerilerime sonuna kadar açıktır. 26. dönemde de bu durum aynen geçerlidir. CHP’nin tüm milletvekili adayları aynı çalışma prensibi içindeler” dedi.

BORSA'YA ZİYARET

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, iş dünyasının en büyük beklentisinin siyasi ve ekonomik istikrarın biran önce yakalanması olduğunu söyledi. GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan CHP Heyeti, Hububat-Bakliyat satış salonlarında işlem yapan borsa üyeleriyle bir araya geldi. 1 Kasım erken genel seçimlerinin huzur ve güven ortamının tesisi için Türkiye’ye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, iş ve ekonomi dünyasının istikrar beklentisini dile getirdi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT