Ford Otosan yetkili bayisi Doğanlar Otomotiv tarafından Mennan Usta MTAL'ine yeni ford transit aracı hibe eden yetkililer, aracın eğitim amaçlı kullanacağını belirtti. Doğanlar otomobilde düzenlenen törenle araçları teslim alan Şahinbey Milli eğitim müdürü Erdal Kılınç, firmaya teşekkür etti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Ford Otosan'dan yapılan açıklamada, "Ford otosan olarak ülkemizin otomotiv ve teknoloji alanında kalkınmasını destek vermek amacıyla bir çok alanda sosyal sorumluluk projeleri yürütüyoruz. Bayilerimizin yakın çalıştığı Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine yeni nesil teknolojileriyle donatılmış araçlarımızı bağışlayarak, öğrencilerin uygulamalı eğitimlerle araçların elektronik sistemleri ve tüm parçalarını daha derinden öğrenmelerini amaçlıyoruz" dedi.

DESTEK SÜRECEK

Açıklamada "Ford Otosan'ın ihtiyacımız olan teknik personel istihdamının desteklemesi amacıyla bu aracı bağışlamak doğanlar bayi olarak bizleri gururlandırdı. Bizler de teknik personel yetiştirilmesini destekleyerek, okulun ihtiyacı olan özel takım, ekipman ve sarf malzemeleri bundan sonraki süreçte sağlayacağız. Ayrıca belli dönemlerde okulu ziyaret ederek, araçla ilgili teknik bilgi akışını hem öğretmenlere, hem de öğrencilere aktaracağız. Gençlerimizin staj dönemlerinde de pratik yapma ihtiyaçlarını karşılayarak, sonrasında istihdam edilmesini hedefliyoruz" dediler. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT