Eurochallenge Top 16’da mücadele eden temsilcimiz Royal Halı Gaziantep, K Grubu’ndaki son hafta mücadelesinde bu akşam Fransız ekibi Dijon’u konuk edecek. K Grubu’nda geride kalan beş maçı da kazanan ve ilk sırada yer alan Royal Halı Gaziantep ile Fransız ekibi Dijon arasındaki mücadele Karataş Spor Salonunda saat 19.30’da başlayacak. 1 galibiyet ve 4 yenilgisi bulunan Fransız ekibi, averajla üçüncü sırada yer alıyor. Eflatun - sarılılar, Fransa’da oynanan ilk karşılaşmada rakibini 82-76’lık skorla mağlup ederken, Barış Ermiş20 sayı- 5 asist ve JR Bremer da 13 sayı- 4 asistle maçı tamamlamıştı.

SON MAÇ GALİBİYET OLSUN

Eurochallenge K grubunda oynadığı maçların tamamını galibiyetle sonlandıran Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bu akşam da kendi evinde çeyrek final öncesi oynayacağı son maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kendi taraftarları önünde bir kez daha kazanmak isteyen dev adamlar Dijon karşısında da salondan kazançlı bir şekilde ayrılıp ligde kaybettikleri Banvit maçını unutturmak istiyorlar. Bu akşam taraftarları Karataş Kapalı Spor Salonuna bekleyen Eflatun – sarılı oyuncular, Fransız ekibini de eli boş göndermenin mücadelesini vereceklerini söylediler.

MUHARREM TÜRKOĞLU