SALON: TOFAŞ SPOR SALONUTARİH: 7 NİSAN CUMARTESİ (BUGÜN)SAAT: 19.00YAYIN: TİVİBU SPORTS 2

Eurocup'ta finale yükselerek öneml ibir başarı elde eden Bursaspor'u yenerek play-off sıralamasında yerini korumak isteyen kırmızı siyahlılarda tek hedef galibiyet.

Haftayı Anadolu Efes galibiyet ile kapatan ve bugün deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan Kırmızı-siyahlı basketbolcuların buradan alacağı sonuç ligdeki sıralaması ve rakibini belirleyecek. 19 galibiyetle ligin bitimine 1 hafta kala 4’üncü sırada yer alan kırmızı siyahlılar Bursaspor’u yenmesi durumunda yerini koruyacak.

ÇOK ÖNEMLİ MAÇ

Maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Başantrenör Tutku Açık, “bugün çok önemli bir maç yapacağız. Rakibimizin elde ettiği başarılar ve güçlü rakip olduğunu biliyoruz. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak play-off sıralaması için elimizden geleni yapıp kazanmak için çabalayacağız“ diye konuştu.

BASKETBOLCULAR İNANIYOR

Bursa maçına kontsantre olduklarını belirten Kırmızı-siyahlı basketbolcular ise maça çok iyi hazırlandıklarını ve galip geleceklerine inandıklarını belirterek, “bugün play-off sıralaması için çok önemli bir maça çıkıyoruz. Her şeyin bilinciydeyiz.