İNG Basketbol Süper Liginin üçüncü haftasında Gaziantep Basketbol evinde konuk ettiği Yukatel Merkezefendi karşısında 82 - 49 galip geldi.Geçen hafta deplasmanda Yalovaspor'u mağlup eden Kırmızı - Siyahlı dev adamlar bu defa da Denizli temsilcisini mağlup etti.Karataş Şahinbey Spor salonunda oynanan mücadeleye Gaziantep Basketbol İsmail Cem Ulusoy, Gulley, Luther, Kaba, Doyle ile başlarken konuk ekip Yukatel Merkezefendi Belediyesi ise Hollowel, Smith, Emircan Koşut, Lomazs, Sestina ile başladı.Gaziantep Basketbol maça Alpha Kaba'nın üst üste sayıları ile 4 - 0 önde başlarken ilk periyotta 23 sayı üretip potasında 7 sayıya maruz kaldı.
İkinci çeyreğe yine sayı ile başlayan potanın ağaları bu periyotta farkı 23 sayıya kadar çıkarttı ancak konuk ekip makasın açılmasına izin vermedi. Kırmızı - Siyahlı dev adamlar ilk yarıyı 38 - 23 önde kapattı.
İkinci yarıya 7 - 0'lık seri ile başlayan Gaziantep Basketbol bu çeyrekte farkı 30 sayıya kadar yükseltirken Merkezefendi seri üçlüklerle çemberi küçülttü. Temsilcimiz üçüncü periyotu 61 - 35 önde kapattı.
Son bölüme konuk ekip Serkan Menteşe'nin sayısı ile başlarken Gaziantep Basketbol Milton Doyle'nin üç sayılık isabeti ile cevap verdi. Son dakikalarda alt yapıdan yetişen Koray Çekici ve Furkan Özkan'ın oyuna girerek etkili performans sergilemeleri teknik ekibin yüzünü güldürdü.