Kırmızı – Siyahlı dev adamlar, yarın evinde karşılaşacakları rövanş maçından galip gelerek seriyi İstanbul’a taşımak istiyor.

NORMAL OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ

Galatasaray ile oynadıkları maçın başından itibaren rakiplerinin kendilerinden daha iyi basketbol oynadığını söyleyen Gaziatep Basketbol takımının baş antrenörü Nenad Markovic, “İlk maçta Galatasaray, bizi sistemimizin dışına itti. Hücumda topu iyi paylaşıp, bizim iyi paylaşmamıza izin vermediler. Bu kadar kötü hücum ederken Galatasaray Doğa Sigorta’ya karşı kazanmak çok zor. Özellikle ilk periyotta iki faul yaptık. Ne kadar yumuşak oynadığımızın göstergesi. Galatasaray Doğa Sigorta’yı yenmek istiyorsanız bütün sezon olduğu gibi iyi savunma yapıp, daha iyi hücum etmemiz gerekiyor. Yarın ki maçta bütün sezon oynadığımız basketbolu oynayıp, Galatasaray Doğa Sigorta’yı yenmek istiyoruz” dedi.

TARAFTARIMIZLA GÜÇLÜYÜZ

Sezon boyunca taraftarların inanılmaz desteğini gördüklerini kaydeden Markovic, “Ben inanıyorum ki yarın da yine evimizde dolu tribünlere oynayacağız. Taraftarlarımız her maçımızda bize güç kattılar ve Galatasaray karşısında da varlıklarını bir kez daha hissettirecekler. İlk maçta ki performansımızın aksine kendi evimizde iyi bir oyun sergileyip seriyi 1 –1’e getirerek üçüncü maçımızda turu geçmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.