Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nin 18. haftasında 11 Şubat Pazar günü kendi evinde Fenerbahçe Doğuş’u konuk edecek olan temsilcimiz, bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizde baş antrenör Nenad Markovic, kötü süreci sonlandırmak ve alt sıralardan uzaklaşmak için rakipleri karşısında kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

KALICI OLMAK İSTİYORUZ

Ligde oynadıkları son 5 maçtan mağlup ayrıldıklarını söyleyen Markovic “Kötü gidişatı kendi evimizde oynayacağımız Fenerbahçe Doğuş maçında sonlandırmak istiyoruz. Artık Avrupa defteri bizim için kapandı ve sadece lige odaklanıp kalan maçlarımızdan maksimum puanla çıkartarak ligde kalıcı olmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımız bizlere inanılmaz derecede destek veriyorlar ve artık onlara mahcup olmak istemiyoruz. Fenerbahçe Doğuş ligin en güçlü ekiplerinden onlarında hedefleri var ama artık bizim kayıplara tahammüllerimiz kalmadı” dedi.

KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Bir an önce toparlanmak zorunda olduklarını aktaran Markovic, “Ligde oynadığımız son maçlarımıza baktığımızda oyuncularımız istediklerimizi sahaya yansıtıyorlar. Tek eksiğimiz kırılma noktalarında şansımızı lehimize çeviremiyoruz. İçerisinde bulunduğumuz kötü süreci sonlandırmak ve alt sıralardan uzaklaşmak için Fenerbahçe Doğuş maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Son topa kadar mücadele ederek, hedeflediğimiz galibiyete ulaşacağımıza inanıyorum.” Dedi.

SERİ GALİBİYETLER ALMALIYIZ

Markovic, gelecek haftalarda alacakları seri galibiyetlerle ligde üst sıraları zorlayacaklarını vurgulayarak, “Hedeflerimizden kesinlikle sapma yok. Kalan haftalarda seri galibiyetlere imza atarak, ligde arzu ettiğimiz başarıları yakalayacağız.” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU