Gaziantepsporlu futbolcu Serdar Özbayraktar, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına çok iyi hazırlandıklarını, ilk yarının sonlarında yakaladıkları çıkışı ikinci devrede de sürdürmek istediklerini söyledi.

Antalya kampının iyi bir şekilde başladığını belirterek “Belek’te ikinci yarı hazırlıklarına başladık. Çalışmalarımız şimdilik çok iyi gidiyor. İlk yarının son altı haftasında bir çıkışımız vardı. İnşallah ikinci yarıda onu devam ettiririz” dedi.

ATMOSFER ÇOK GÜZEL

Kırmızı siyahlı ekibin çok güzel bir arkadaşlık ortamı yakaladığına vurgu yapan Serdar, “Çok iyi bir çalışma ortamımız var. Takımdaki arkadaşlık havası ve atmosfer çok güzel. Bu da çalışmalara yansıyor. Burada önemli olan güzel havanın sahaya yansıması. Bunu başarabilirsek istediğimiz sonuçları da alırız” ifadesini kullandı.

GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Serdar Özbayraktar, ikinci yarının ilk maçında, 26 Ocak Pazar günü Galatasaray ile sahalarında karşılaşacaklarını hatırlatarak “İlk yarı çok kötü bir başlangıç yapmıştık ama sonradan toparladık. İnşallah ikinci yarıya galibiyetle başlarız. İlk maç bizim açımızdan çok önemli. Kendi evimizde Galatasaray ile oynayacağız. İkinci yarıya iyi başlayıp, devamını da iyi getirmek