Bugün saat 19’da başlayacak olan ve Kutluhan Bilgiç’in yöneteceği maç Beinsports Max1 kanalından canlı yayınlanacak.

HEDEFİ FARKLI

Gazişehir Gaziantep’te göreve başladıktan sonra sahada ki oyun sistemini değiştiren teknik direktör Mehmet Altıparmak, geçen iki haftada ki galibiyetleri Adana karşısında da sürdürmek istiyor.

ÖZGÜVEN ARTTI

Kırmızı – Siyahlı temsilcimizde bir diğer değişim ise futbolcuların özgüvenlerinin artmasıyla dikkat çekti. Artık seri galibiyetler yakalayarak ligin iki takımı arasına girmeleri gerektiğini ifade eden futbolcular, kendilerine güvendiklerini ve bugün taraftarları önünde oynayacakları maçtan galip gelerek çıkışa devam etmek istediklerini belirttiler. Gazişehir Gaziantep’in süper lige layık olduğunu ve bu doğrultuda ellerinden gelen tüm çabayı sarf ederek hedefe ulaşacaklarını ifade ettiler.

KAZANIRSA NE OLACAK

Geriye kalan 11 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 4. sırada yer alan Gazişehir Gaziantep karşılaşmadan 3 puan alarak üst sıralardaki takımların puan kaybetmesini bekleyecek. Gazişehir Gaziantep'in 3 puanı hanesine yazdırması halinde puanı 24'e çıkacak. Denizlispor'un olası puan kaybı Gazişehir'i 3. sıraya taşıayacak.

ADANA ALT SIRALARDA

Adanaspor oynadığı 11 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 11. sırada bulunuyor. 13 puana sahip olan takım küme düşme hattının sadece 3 puan üzerinde yer alıyor.