Ögretmenler günü gibi anlamlı bir günde Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Özel Deva Hastanesi arasında sağlık hizmet sözleşmesi imzalandı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Makamında yapılan imza törenine Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Şehitkamil İlçe Müdürü Mehmet Yağcı ve Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu katıldı. Törende konuşan Gaziantep İl Müdürü Cengiz Mete, “Öğretmenlerimize, Milli eğitim çalışanlarına ve birinci derece yakınları için sağlık hizmet sözleşmesi imzaladık.Hayırlı olsun" dedi.

ÖĞRETMENLER BİZİM ÖNEMLİ

Özel Deva Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Tahmazoğlu, “İlk evvela tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Sorumluluğumuz gereği öğretmenlerimize en iyi hizmeti vermek vazifemiz. Öğretmenler gününde bu sözleşmeyi yapmak bizi fazlasıyla mutlu etmiştir.Öğretmenlik gibi kutsal bir görev yapan öğretmenlerimize ve yakınlarına özel sağlık hizmeti sunmak bizim için onurdur“ dedi. Sözleşme Gaziantep İl Milli Eğitim ve ilçe merkezlerinde görev yapan tüm öğretmenler ve Milli Eğitim çalışanlarını kapsıyor. BÜLTEN