Genel Başkan Yardımcısı M.Emin Ekmen Başkanlığındaki DEVA Partisi Genel Merkez heyeti, il başkanlığı için adı geçen isimlerle görüşmeler yaptı.

Heyette Komisyon Başkanı M.Emin Ekmen’in yanı sıra kurucular kurulundan Bekir Sıtkı Aslan, Alper Akalın, Essum Aslan ve Kerem Altun yer aldı. Özellikle il başkanını ve yönetimde görev alacak nitelikte isim arayışında olan Deva ekibi toplam 55 kişi ile görüşüldü.
Toplantıdan sonra Genel Başkan Yardımcı M.Emin Ekmen’in yaptığı açıklamada, Gaziantepin kendileri için çok önemli bir kent olduğunu belirtti.

Ekmen, Türkiye Genelinde Deva Partisi web sitesi üzerinde 90.000’i aşkın Gaziantep ilinde bugüne kadar teşkilatlarda görev almak üzere 1700 civarı gönüllü üye başvurusunda bulunulduğunu belirtti.
Ekmen konuşmasına devamla, " Antep ve Devaya layık kamuoyunun onay vereceği bir isim tespit edilmeye çalışılacak. Yönetimlerde %35 kadın ve %20 gençlik kotası olacak. 3 gün sürecek çalışmalarımız boyunca, yüksek ilgi ve alaka için Gaziantep’e müteşekkiriz"dedi. Ekmen bu arada Toplantı yasakları nedeniyle bu salonda basın toplantımızı düzenleyemediklerini ifade etti.