Kırmızı – siyahlı temsilcimiz gelecek hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Eskişehir maçından galibiyetle ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

İLERLEME KAYDETTİK

Artık ligde çıkış yakalamak zorunda olduklarını kaydeden Nenad Markovic, “Kadromuza baktığımız zaman kötü bir takıma sahip değiliz ama bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Ligde son oynadığımız Fenerbahçe maçında sergilenen oyunumuzu sürdürdüğümüz zaman kalan maçlarımızdan galibiyetlerle ayrılırız. Takım ve oyun açısından oldukça ilerleme kaydettik. Artık tek düşüncemiz her maçımızdan galibiyetlerle ayrılmak” dedi.

KAMP FAYDALI OLDU

Antalya kampının kendileri açısından verimli geçtiğine değinen Markovic, “Sezon başından bu yana Avrupa ve lig olmak üzere haftada iki maç yapmak zorunda kalınca antrenmanlarda istediğimiz çalışmaları uygulatamıyorduk. Ayrıca sürekli yolculuklar nedeniyle yeterince antrenman yapma şansına da sahip olamıyorduk. Lige verilen iki haftalık süreç bizim açımızdan son derece faydalı olduğuna inanıyorum. Oyuncularımızın da arkadaşlık bağları bu şekilde güçlenmiş oldu” dedi.

ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ

Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden Markovic, “Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden birisi ve kendi evlerinde inanılmaz taraftar desteğini alarak oynuyorlar. Bizim açımızdan kolay bir maç olmayacak ama inanıyorum ki onlar açısından da kolay olmayacak. Bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak ligde kalma adına önemli bir çıkış yakalamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU