Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçim çalışmaları kapsamında Gaziantep’in İslahiye ilçesindeki partililere seslendi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 30 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçim öncesinde İslahiye ilçesinde miting yaptı. Genel Başkan Destici, partisinin Belediye Başkan adayı olan mevcut İslahiye Belediye Başkanı Malike Uludağ’a destek istedi.

İslahiye Sebze Pazarı’nda partililere seslenen Mustafa Destici, şunları söyledi: “Dün Adana Pozantı’da hain bir saldırı sonucu şehit olan astsubayın Kahramanmaraş’taki cenaze törenine katıldık. Şehitlerimize Allah’tan rahmet kalanlara başsağlığı dilerim. Kürdü, Alevi’si, Sünni’si, Doğulu’su, Batılı’sı, Kuzeyli’si, Güneyli’si, Antepli’si, Sivaslı’sı, Ağrılı’sı, Maraşlı’sı velhasıl 75 milyonun tamamı anlı ak, başı dik olsun. Hukuk üstünlüğü istiyoruz, üstünlüğün olmadığı bir ülke istiyoruz. Gelir dağılım adil paylaşımı olduğu bir ülke istiyoruz. Milli değerlerimize ve ahlak değerlerimize sahip çıkmalıyız. 100 lise öğrencimizden 45’i sigara 32’si alkol 9’u uyuşturucu kullanıyorsa burada problem vardır.”

TWİTTER TEPKİSİ

Twitter’ın kapatılmasına da değinen BBP Genel Başkanı Destici, "Twitter' da kapatılır, bekli birkaç gün sonra Youtube’u da kapatacaklar. Facebook’u da kapatacaklar. Peki, niye kapatıyorlar? Bunların ortaya sürdükleri hiçbirinin millete gerekçeleri yok. Millette tutarlı bir savunma yok. 17 Aralık ile başlayan bu yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarında gündemde oluşan bir takım bilgileri milletten gizlemek için yapıyorlar. Ama herkes şunu bilsin ki güneş balçıkla sıvanmaz. Hata ve yanlışlar asla yasaklarla kapatılamaz. Bugüne kadar hiçbir yasakçı zihniyet muvaffak olmadı bundan sonrada olmayacaktır. Önümüzü kapatıyorlar” dedi. İHA