Gagiad Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel ve KOSGEB Gaziantep Müdürü Sadık Gözek’in katılımlarıyla gerçekleşen törende kursiyerlerin sertifikaları verildi. Kosgeb Gaziantep Müdürü Sadık Gözek, "biz Gaziantep olarak girişimci şehiriz,dolayısıyla ne kadar bu girişimcilik eğitimlerini verirsek o kadar girişimci sayısını arttırız” dedi.

Gözek, KOSGEB desteklerinden bahsetti. Eğitimi bir çok kurum ve kuruluşla yaptıklarını anlatan Gözek, "Girişimcilik eğitimlerinde çok ciddi rakamlara ulaştık. 2011 yılından bu yana çok sayıda eğitimler verildi. 2017 yılında 7000 civarında Girişimci adayına eğitim vermeyi düşündüklerini ve bu eğitimi sadece birkaç ilden biri olduklarını ve şehir dışından bu eğitimleri almaya gelmek isteyen girişimci adaylarının olduklarını belirtti.Çünkü biz Gaziantep olarak girişimci şehiriz,dolayısıyla ne kadar bu girişimcilik eğitimlerini verirsek o kadar girişimci sayısını arttırız” dedi.

TEZEL: SEÇİCİ DAVRANIYORUZ

GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, "GAGİAD olarak verilen eğitim sırasında,hem eğitim alacak kişiler hem de eğitimci konusunda seçici davranmaya çalışıyoruz .En büyük umudumuz emek,vakit ve bütçe ayrıldığından bu eğitimleri alan kişilerin toplum için hakkını vermesi, ileriye dönük gelecekteki adımları doğru bir şekilde atması için kendilerine ilk olması adına ileriye yönelik etkileri bakımından önemli olduğu için buradan aldığı sertifikalar eğitim alanlara yeni iş imkanları sağlamasında faydalı olması, doğru planlarla ortaya çıkarmasını ve herkesin yaptığını değil farklı bir iş gerçekleştirmek olması en büyük gayemizdir" diye konuştu. HABER MERKEZİ