Gaziantepspor’da değişim işaretleri veriliyor. Kulüp Basın sözcülüğüne getirilen Av. Kübra Kabaali, uzun süreden beri kulüpte rastlanmayan bir uygulamayı hayata geçirdi ve olumlu mesajlar vererek dikkat çekti.

Kırmızı siyahlıların aynı zamanda Sevgililer gününe rastlayan 14 Şubat Cuma günü oynanacak olan Rize maçına özel uçak kaldırırken, farklı etkinliklerin mesajları verildi.

Dün resmi internet sitesinden açıklama yapan Basın Sözcüsü Kübra Kabaali, "14 Şubat gibi özel bir günde oynanacak maçımızda, şehrimizi ve taraftarımızla kucaklaşmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz"' dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Gaziantepspor Kulübü olarak Kırmızı-Siyahlı ekibimizin, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında 14 Şubat Cuma günü saat 20:00’da deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için özel bir organizasyon düzenlemiş bulunmaktayız.

Sporun coşku, heyecan ve birleştirici ruhunu yaşatmak, şehrimiz, taraftarımız ve takımı bütünleştirmek amacıyla yaptığımız bu organizasyon çerçevesinde: Kırmızı-Siyahlı kafilemiz Futbolcular, Teknik ekip, Yönetim kurulumuzun tamamı ve Basın Mensupları ile Gaziantepspor sevdalısı olan Şehrimizin ileri gelenleri ile birlikte 13 Şubat Perşembe günü saat 15:00’da Özel Uçakla Trabzon’a gidecek ve 14 Şubat Cuma günü oynanacak karşılaşmanın ardından aynı gün saat 24.00’de Trabzon’dan Özel Uçakla Gaziantep’e dönülecektir.

14 Şubat gibi özel bir günde oynanacak maçımızda, şehrimizi ve taraftarımızla kucaklaşmaktan onur ve mutluluk duyuyor, Gaziantepsporumuza başarılar diliyoruz.