Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, bu sezon en fazla golü Çaykur Rizespor'dan yerken defans ise çöküntü yaşadı. Ligin 4. haftasında Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçı 5-2 kazanan Çaykur Rizespor, 21. haftada sahasında ağırladığı Gaziantepspor'u bu sefer de 5-1 yenerek, kırmızı-siyahlı ekibe bir sezonda en fazla gol atan takım unvanını yakaladı.

EN FARKLI MAĞLUBİYET

Sergen Yalçın yönetiminde ilk deplasman mağlubiyetini 16. haftada Eskişehirspor'dan alan Gaziantepspor, sahasındaki ilk yenilgiyi de 20. haftada Beşiktaş karşısında yaşadı. Teknik direktör Bülent Uygun'la yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Sergen Yalçın, çıktığı 10 maçta 5 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Yalçın, Spor Toto Süper Lig tecrübesinde ilk farklı mağlubiyeti Çaykur Rizespor'dan alarak bir ilki yaşadı.

10 MAÇTA 14 ATTIK 14 YEDİK

Gaziantep temsilcisi, Sergen Yalçın liderliğinde çıktığı 10 maçta rakip fileleri 14 kez havalandırırken, kalesinde de 14 gol gördü. 10 haftalık süreçte Cenk Tosun ve Abdou Razack Traore 4'er gol atarken, Turgut Doğan Şahin 2, Bekir Ozan Has, Muhammet Demir, Marek Sapara ve Haris Medunjanin de birer golle takımlarına destek verdi