Avrupa ve ligde ki kötü gidişte şutör bir oyuncu istememesi nedeniyle hatasını hatalı olduğunu kaydeden Dedas, Trabzon maçında isabetli olmayan şutlar nedeniyle kaybettiklerini ifade etti.

MÜCADELE ETTİK OLMADI

Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarının sol bölümünde 10 sayı öndeyken oyun kurucularının hatalarıyla farkın eridiğini belirterek, ikinci yarıda ise en az 10 defa çok rahat atılabilecek şutları kaçırdıklarını kaydetti.

Rakiplerin de tam tersi bir görüntüyle çok zor şutları sayıya çevirdiğini aktaran Dedas, “Takımım için zor bir gün. Kazanmayı çok istedik, mücadele de ettik ama olmadı.” dedi.

TARAFTAR HAKLI TEPKİ VERİYOR

“Bu tepkiler normal. Geçen sene iyi işler çıkardığımızda beni göklere çıkarmıştı taraftar. Bugün de haklı olarak bu tepkiyi veriyorlar. Ülkem Yunanistan’da da benzer tepkiler oluyor.”

Dedas, oyuncuların bireysel performansları hakkında konuşmak istemediğini aktararak, “Bugün Victor Rudd’u kadro dışı bırakmıştık. Bundan da pişman değilim.” ifadesini kullandı.

Sezon başında direk şutör oyuncu almadığını dile getirerek Dedas, “Bu konuda hatalı olduğumu düşünüyorum. Bunu yönetimle de konuşacağım. Takımın en iyi şutörleri dediğim 3 oyuncu bugün 15’te 1 yaptı. Bu konuda yanlış tercihler yapmış olabilirim.” değerlendirmesinde bulundu.

NUHARREM TÜRKOĞLU