Gaziantep Berberler Odası'nın olağan genel kurulu yapıldı. Tek liste ile girilen seçimlerde Hacı Darıcı tekrar başkan seçildi. Hollywood Düğün Salonunda Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve Salman Çelikadam’ın divan başkanlıklarını yaptığı genel kurula katılım yüksek oldu.

HAKKINIZI KORUYACAĞIM

"Gaziantep’teki berberlerin hakkını her daim koruyacağım" diyen başkan Darıcı “Elimden geldiği kadar çalışıp sizlere hizmet edeceğim. Çalışmadığım gün başkanlığı bırakmaya hazırım. Gaziantep’teki berberlerin bazı sıkıntıları var. Bu sıkıntıları en kısa zamanda çözeceğim” diye konuştu

ÇALIŞMA SAATİ TEPKİSİ

Kongrede zaman zaman gergin dakikalarda oluştu. Berberlerden bir vatandaş çalışma saatine tepki göstererek “Berberlerin her daim çalışmasını istiyoruz. Hafta içi çalışma saatleri belirlenmesi gereksiz. Berberlerin pazar günleride açık olması gerek” dedi.

BAŞKAN’DAN CEVAP

Bu sözler üzerine başkan Darıcı, “Bu konuşan kişi berber değildir. Kendisi bir hastanede memur olarak çalışıp hafta sonları berberlik yapmak istemektedir. Yoksa çalışma saatleri 20-30 dakika sarkabilmektedir. Bu zamana kadar kimseye geç kaldı diye ceza vermedik vermeyeceğiz de. Pazar günleri yine berberlerin tatil günü olarak devam edecek” şeklinde konuştu. Daha sonra yapılan oylamada Hacı Darıcı tekrar başkan seçildi.

Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Başkan: Hacı Darıcı

Yönetim: Rıza Çelik, Cengiz Zoroğlu, Hikmet Nergiz, Servet Sarılar, Tahir Köysu, Nayıf Polat, Ertuğrul İyibaş, Mehmet Çavuş

Denetim Kurulu: Ali Kanat, Hakan Kaygusuz, Mustafa Çetinbağ

Haber: Bora TOKTAŞ