Gaziantepspor'da Dany şoku yaşanıyor. Sezon sonuna kadar Galatasaray'dan kiralanan başarılı futbolcuya yine son dakika Mancini engeli çıktı.

Daha önce mutlaka gönderilmesini istediği savunmacıyı Elazığ’a karşı oynatan İtalyan hoca, dün de antrenmana çağırdı. Yönetimin transfere son noktayı koyamaması nedeniyle Dany'nin gönderilmesini de Mancini şimdilik veto etti.

GÖNDERİLMEYECEK

Galatasaray'da Dany'nin durumu, yeni alınacak stopere bağlı. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Mancini'nin raporu doğrultusunda savunma oyuncusu arayışlarını sürdürüyor. Ancak ara transfer döneminin bitmesine bir kaç gün kala, listede bulunan Astori ve Ranocchia'dan henüz olumlu sonuç alınamadı. Savunmaya yeni bir oyuncu takviye edilememesi durumunda ise Dany takımdan gönderilmeyecek. Ara transferin son gününe kadar bekleme kararı alan sarı-kırmızılılar, stoper transferi yapması durumunda Dany'yi daha önce anlaştığı Gaziantepspor'a gönderecek.

TRABZON'DA DEVREDE

Galatasaray, Dany için bekleme kararı alırken Gaziantepspor cephesi transferin biran önce sonuçlanmasını istiyor. Galatasaray yönetimine haber gönderen kırmızı-siyahlılar Dany'yi en kısa sürede kadrosuna katma arzusunda. Bu arada Dany için Trabzonspor da devrede. Bordo-mavililer'in ara transferin son gününe kadar bekleyip Kamerunlu stoperi alabileceği öğrenildi.

ANTALYA'YA GİTMEDİ

Öte yandan dün Antalya'ya gitmesi beklenen tecrübeli futbolcu Mancini'nin engeliyle İstanbul'dan ayrılamadığı öğrenildi. Bugün oynanacak olan Antalya maçında forma giymesine kesin gözle bakılan ancak kampa katılmayan Dany'nin akıbeti ise önümüzdeki günlerde netleşecek.