Gaziantepspor kadroya katmak istediği İbrahim toraman transferinden vazgeçti.

Kırmızı-Siyahlı takım Dany'nin transferinden sonra alternatiflerin çok olması nedeniyle İbrahim Toraman'dan vazgeçti. Sergen Yalçın'ın da onay verdiği Toraman'ın tekrar Beşiktaş'ta kalmak istediği de gelen bilgiler arasında.

AF İSTİYOR

Siyah-Beyazlı takımın, savunmada sıkıntı yaşadığı ve bu bölgeye transfer yapmakta zorlandığı şu günlerde bu soruna çözüm olabileceğini ifade eden Toraman, “Benim Beşiktaş camiasına hiçbir zaman bir saygısızlığım olamaz. Formamı, kulübümü çok seviyorum. Defans oyuncusu aradıklarını da biliyorum ama gelecek oyuncunun gerçek bir Beşiktaşlı gibi kısa zamanda istenen performansı göstermesinin de kolay olmadığına inanıyorum. Savunma anlamında sıkıntılarımız olduğu doğru. Büyüklerimiz bana bir şans verirse, tüm gücümle mücadele etmeye hazırım” diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ’A AİTİM"

“Ben, Beşiktaş’a aitim” diyen İbrahim Toraman, şu ifadeleri kullandı: “Geri dönmeyi, ait olduğum Beşiktaş camiasına hizmette bulunmaya devam etmeyi gönülden istiyorum. Ben, Beşiktaş forması için bugüne kadar canla başla çalıştım. Yüreğimi sahaya koyarak, yalnızca takımımın başarısı için savaştım. Bir takım aksilikler yaşandı ama benim için öncelikli olan her zaman Beşiktaş ve Beşiktaş’ın başarısıdır.”