Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sosyal Market aracılığı ile çölyak hastası bulunan ailelere 11.950 kg. glutensiz un yardımı yapıldığını söyledi.

Düzenli olarak Çölyak hastası bulunan ailelere glutensiz un yardımı yapan Şahinbey Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Market’te 180 aileye daha 10’ar kiloluk glutensiz un yardımında bulundu. Sosyal market ziyaretinde vatandaşlarla tek tek ilgilenen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ailelere un yardımı yaparken, çocuklara ise oyuncak hediye etti.

10'AR KİLOLUK PAKETLER

Düzenli olarak çölyak hastası bulunan ailelere glutensiz un yardımı yaptıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, “çölyak hastalarımız normal un kullanamıyor ve glutensiz un kullanmaları gerekiyor. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak düzenli olarak çölyak hastası bulunan ailelerimize un yardımları gerçekleştiriyoruz. Bugün yine 180 ailemize 10’ar kiloluk paketler halinde 1800 kg. glutensiz un yardımı yapıyoruz. Bugüne kadar 11.950 kg. glutensiz un yardımı yaptık. Bundan sonrada yardımlarımız devam edecektir. Ben çölyak hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Şahinbey Belediyesi olarak engellinin, hastanın, mağdurun sosyal belediyecilik gereği her zaman yanlarında olduk. Bugünden sonra da her zaman yanlarında olacağız.”dedi. BÜLTEN