Bacağı kesildikten sonra çektiği ağrılara rağmen çocukları üzülmesin diye yüzünden gülümsemesini eksik etmeyen genç kadın, kızları Eser (7) ve Ecrin (6) ile oğlu Kemal'e (1) bakabilmek ve ayağa kalkmak için çaba gösterdi. Çağlar Aşık, annesi Döne Sönmez'in de desteğiyle mart ayında başlayan fizik tedavinin ardından takılan geçici proteziyle adeta bir bebek gibi yürümeyi yeniden öğrendi.

OKULA ALMAYA GİDİYOR

Zaman zaman düşse de yılmayarak tekrar ayağa kalkan ve artık protez bacağı sayesinde tek başına rahatlıkla yürüyebilen Aşık, çocuklarıyla daha rahat ilgilenebiliyor. Aşık, ilkokul ve anaokuluna başlayan çocuklarını, her anne gibi okuldan almaya gidebilmenin mutluluğunu yaşıyor. Aşık, kızlarını bacağı kesildiği dönemde kimsenin annelerine sakat dememesi için gitmek istemedikleri parka götürerek salıncakta sallıyor, oyunlar oynuyor.

ARTIK YÜZLERİ GÜLÜYOR

Aşık, kızlarının yüzünün de artık güldüğünü, kendisini yürürken gördüklerinde mutlu olduklarını dile getirerek çocuklarının her gün kendilerini okuldan almasını ve çarşıya gezmeye götürmesini istediklerini anlattı. Aşık, kendisini bu duruma getiren kişiyle çok yakında mahkemede hesaplaşacağını, bu konuda kendisini savunabilecek bir avukata ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekledi. AA

FOTO: Çağlar Aşık mutlu

FOTO: Aşık, çocuklarıyla vakit geçiriyor