‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında, yetim çocukların umudu olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, okul öncesi öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Başkan Fadıloğlu; “ Çocuklarımıza özel ilgi gösteriyoruz” dedi.
BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN YETİM ÇOCUKLARA HEDİYE
Şehitkamil Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklara yardım etmeye devam ediyor. 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan koordinasyon merkezine gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim ve kimsesiz çocukları ziyaret ederek, çocuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Fadıloğlu daha sonra yetim ve öksüz öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.
YETİM ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Okulların açılmasına az bir süre kaldı. ‘Merhamet Eli Projesi’ kapsamında destek verdiğimiz öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtıyoruz. Eğitimin her safhasına destek vermeye gayret gösteriyoruz. Tabi bunu okul öncesinden başlayıp, okuma yazma bilmeyen büyüklerimizin okuma yazma kursuna kadar her kademede götürmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar olan ‘Merhamet Eli Projesi’ çerçevesinde direk ilgilendiğimiz çocuklarımıza da özel bir ilgi göstererek, onlara gelecekteki kariyerleri hakkında büyükler olarak bilgiler veriyoruz. Ben tüm çocuklarımıza başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum. Eğitim her şeyin başıdır, onların eğitimi noktasında elimizden gelen her türlü gayreti de göstereceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden hediyelerini alan öğrenciler ise Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm Belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.
‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında, yetim çocukların umudu olan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, okul öncesi öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Başkan Fadıloğlu; “ Çocuklarımıza özel ilgi gösteriyoruz” dedi.BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN YETİM ÇOCUKLARA HEDİYEŞehitkamil Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Merhamet Eli’ projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklara yardım etmeye devam ediyor. 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan koordinasyon merkezine gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yetim ve kimsesiz çocukları ziyaret ederek, çocuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Fadıloğlu daha sonra yetim ve öksüz öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.YETİM ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDUŞehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Okulların açılmasına az bir süre kaldı. ‘Merhamet Eli Projesi’ kapsamında destek verdiğimiz öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtıyoruz. Eğitimin her safhasına destek vermeye gayret gösteriyoruz. Tabi bunu okul öncesinden başlayıp, okuma yazma bilmeyen büyüklerimizin okuma yazma kursuna kadar her kademede götürmeye çalışıyoruz. Diğer taraftan birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar olan ‘Merhamet Eli Projesi’ çerçevesinde direk ilgilendiğimiz çocuklarımıza da özel bir ilgi göstererek, onlara gelecekteki kariyerleri hakkında büyükler olarak bilgiler veriyoruz. Ben tüm çocuklarımıza başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum. Eğitim her şeyin başıdır, onların eğitimi noktasında elimizden gelen her türlü gayreti de göstereceğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun elinden hediyelerini alan öğrenciler ise Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na ve tüm Belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.