"Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” projesi, ikinci etabında Güney Doğu ve Akdeniz’de!
Geçen sene Karadeniz’de Karabük’ten başlayarak, Zonguldak, Ereğli ve Polatlı’yı gezen “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” tırı, bu sene de 06-24 Mayıs tarihleri arasında Güney Doğu ve Akdeniz bölgelerinde sırasıyla Batman, Malatya, Gaziantep, Hatay, Mersin ve Kayseri’ye gidiyor!
“Büyük Şefler Büyük Lezzetler” mottosu ile 2008 yılında Ankara’da başlayan lezzet yolculuğuna her geçen gün bir yenisini ekleyerek kısa zamanda Türkiye’ye yayılan Big Chefs, Türkiye’nin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği ile geliştirdiği “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” sosyal sorumluluk projesinde, İnoksan Mutfak, Petrol Ofisi, Ekol Gıda ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin desteğiyle çocukların geleceğine ışık tutuyor.
ÇOCUKLARA YEMEK YAPMAYI ÖĞRETİYOR
Big Chefs önderliğinde yürütülen projeyi Gamze Cizreli, “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak’ tırına kurduğumuz mutfakta çocuklarımızla birlikte sebze çorbası, mantarlı risotto, foccacia ekmeği ve brownie yapılacak. Çocuklarımız da kendi elleriyle hazırladıkları bu lezzetli menüyü tadacaklar. Big Chefs tarafından eğitilen her öğrenciye sertifika ile birlikte aşçı önlüğü ve kepi, Big Chefs eğitim kitapçığı ve Ekol Gıda tarafından hazırlanan çantadan oluşan bir kit vereceğiz. Ayrıca her ilden en başarılı 2 çocuğumuzu seçerek, İstanbul Big Chefs mutfaklarında staj imkanı sunacağız.”
"Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” projesi, ikinci etabında Güney Doğu ve Akdeniz’de! Geçen sene Karadeniz’de Karabük’ten başlayarak, Zonguldak, Ereğli ve Polatlı’yı gezen “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” tırı, bu sene de 06-24 Mayıs tarihleri arasında Güney Doğu ve Akdeniz bölgelerinde sırasıyla Batman, Malatya, Gaziantep, Hatay, Mersin ve Kayseri’ye gidiyor! “Büyük Şefler Büyük Lezzetler” mottosu ile 2008 yılında Ankara’da başlayan lezzet yolculuğuna her geçen gün bir yenisini ekleyerek kısa zamanda Türkiye’ye yayılan Big Chefs, Türkiye’nin eğitim alanındaki en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Derneği ile geliştirdiği “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak” sosyal sorumluluk projesinde, İnoksan Mutfak, Petrol Ofisi, Ekol Gıda ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin desteğiyle çocukların geleceğine ışık tutuyor.ÇOCUKLARA YEMEK YAPMAYI ÖĞRETİYORBig Chefs önderliğinde yürütülen projeyi Gamze Cizreli, “Geleceğim Parlak, Kariyerim Mutfak’ tırına kurduğumuz mutfakta çocuklarımızla birlikte sebze çorbası, mantarlı risotto, foccacia ekmeği ve brownie yapılacak. Çocuklarımız da kendi elleriyle hazırladıkları bu lezzetli menüyü tadacaklar. Big Chefs tarafından eğitilen her öğrenciye sertifika ile birlikte aşçı önlüğü ve kepi, Big Chefs eğitim kitapçığı ve Ekol Gıda tarafından hazırlanan çantadan oluşan bir kit vereceğiz. Ayrıca her ilden en başarılı 2 çocuğumuzu seçerek, İstanbul Big Chefs mutfaklarında staj imkanı sunacağız.”