Gaziantep Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç, oda olarak son 2 yılda, birçok alanda önemli değişimlere imza attıklarını söyledi. Yeni dönemde aynı heyecanla göreve aday olduklarına dikkat çeken Aytaç, "Hedefimiz emlak müşavirliği mesleğini ayrıcalıklı hale getirmek’’ dedi. Gaziantep Tüm Emlakçılar Odası 16 Mart Pazar Günü Saat: 10.00’da Şato Restoran’da 4. Genel Kurul Toplantısı’nı yapacak. Federasyon Başkanı Haci Ali Taylan’ında katılacağı genel kurula, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve çok sayıda oda dernek başkanının katılması bekleniyor.

ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ

Kongreye tek aday olarak katılacak olan Gaziantep Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç, yazılı bir açıklama yaparak geçmiş dönemde yaptıklarını ve yeni dönemde yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı. Aytaç, özellikle yeni hizmet binasıyla birlikte çıtanın yükseleceğine ve oda vizyonun değişeceğine dikkat çekti.

ÜYELERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET ETTİK

Tüm kesimler tarafından takdir edilen başarılı bir dönem geçiren Aytaç, görev süresince yönetim kurulu ile birlikte önemli çalışmalara imza attıklarını dile getirerek, "Tapudaki sorunları çözdük. Üyelerimizin işlemlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için tapu çevresine ödeme noktaları konuldu. Yeni yasa tasarısı için ciddi girişimlerde bulunduk. Yeni dönemde bu konuda kesin bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Diğer yandan üye profilimizi düzenledik. Üyelerimizin tüm sorunlarına duyarlı ve çözümcü bir anlayışla baktık’’ diye konuştu.

HİZMET BİNAMIZ BİTMEK ÜZERE

Geçmiş dönemde yaptığı hizmetlerle kamuoyunda ve Federasyon nezdinde takdir toplayan Aytaç, yeni dönemde ilk iş olarak kaba inşaatı biten hizmet binasının açılışını gerçekleştireceklerini belirterek,‘’Teknoloji ve gelişen çağa ayak uydurmak için, odamızı her açıdan yenilemek zorundayız. Bu nedenle hizmet binamızı kısa sürede tamamlayarak üyelerimizin hizmetine açacağız. Odamız yeni dönemde daha kurumsal yapısıyla kentin vizyonundaki yerini alacaktır. Amacımız kentimize yakışır bir hizmet binası oluşturmaktı. Bu sözümüzü tuttuk.’’

ÜYELERİMİZLE ÖRNEK BİR EKİP OLDUK

Aytaç, başarılı olmak için ekip ruhuyla çalışılması gerektiğine dikkat çekerek şunları söyledi: ‘’Üyelerimizle ve yönetim kurulumuzla son derece örnek çalışmalar yaptık. Geçmiş dönemde yapılan başarılı çalışmalar bu ekibin ürünüdür. Yani tüm üyelerimizin hizmetlerde katkısı vardır. Yeni dönemde bu birlik ve beraberliğimiz daha da kuvvetlendirerek, başarılı çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Odamız bu açıdan Gaziantep’te örnek gösterilebilir. Pazar günü yapacağımız genel kurulu da şölen havasında gerçekleştireceğiz.’’ HABER MERKEZİ