Mahalli liglerden Çıksorut bölgesinde Lavente sport adına organize edilen kupa turnuvasının ilk haftası geride kaldı.
Oldukça çekişmeli ve bol gollü geçen maçların ardından futbol severler keyif dolu bir hafta sonu yaşadı.
Lavente sport turnuvasının ilk haftasında oynanan maçların birbirinden zorlu geçtiğine değinen Çıksorut Bölge başkanı Mehmet Polatkol, “Hem futbol kulüplerimiz hem de futbol severler tarafından güzel bir hafta geride kaldı. Maçların biribirinden zorlu geçmesi heyecanın dozunun artmasına neden oluyor. Turnuvamızı bölgemize yakışır güzellikte geçmesi adına fair play kuralları çerçevesinde oynatıyoruz. Turnuva sonuna kadar aynı güzellikleri ve heyecanı devam ettirmek istiyoruz” şekilnde konuştu.
Çıksorut bölgesinde oynanan 1’inci haftanın ardından elde edilen sonuçlar;
Doğubirlik – Göllüce 5 – 5
Doğugençlik – Atlasspor 5 – 4
Çıksorut – Ayyıldız 5 – 4
Göztepe – Gapspor 5 – 2
Kurtuluş – Yıldız23 4 – 2
DERBİ HAFTASI
Lavente sport turnuvasında mücadele eden Çıksorut Bölgesinin en güçlü iki takımı ikinci hafta da karşı karşıya geliyor.
Göztepe ile Kurtuluşspor takımları şampiyonluğun en iddialı iki ekibi olarak dikkat çekerken bu takımlar Pazar günü karşı karşıya gelecek. Göztepe ilk haftayı Gapspor karşısında 5 – 2 galip kapatırken, Kurtuluş ise Yıldız23 karşısında 4 – 2 galip gelerek ilk haftayı kayıpsız atlattılar.
Pazar günü oynanacak maç programı;
Saat: 09.00 – Atlasspor – Ayyıldız
Saat: 11.00 – Doğubirlik – Doğugençlik
Saat: 13.00 – Göztepe – Kurtuluş
Saat: 15.00 – Çıksorutspor – Gapspor
Saat: 17.00 – Göllüce – Yıldız23
Mahalli liglerden Çıksorut bölgesinde Lavente sport adına organize edilen kupa turnuvasının ilk haftası geride kaldı. Oldukça çekişmeli ve bol gollü geçen maçların ardından futbol severler keyif dolu bir hafta sonu yaşadı.Lavente sport turnuvasının ilk haftasında oynanan maçların birbirinden zorlu geçtiğine değinen Çıksorut Bölge başkanı Mehmet Polatkol, “Hem futbol kulüplerimiz hem de futbol severler tarafından güzel bir hafta geride kaldı. Maçların biribirinden zorlu geçmesi heyecanın dozunun artmasına neden oluyor. Turnuvamızı bölgemize yakışır güzellikte geçmesi adına fair play kuralları çerçevesinde oynatıyoruz. Turnuva sonuna kadar aynı güzellikleri ve heyecanı devam ettirmek istiyoruz” şekilnde konuştu. Çıksorut bölgesinde oynanan 1’inci haftanın ardından elde edilen sonuçlar;Doğubirlik – Göllüce 5 – 5Doğugençlik – Atlasspor 5 – 4Çıksorut – Ayyıldız 5 – 4Göztepe – Gapspor 5 – 2Kurtuluş – Yıldız23 4 – 2DERBİ HAFTASILavente sport turnuvasında mücadele eden Çıksorut Bölgesinin en güçlü iki takımı ikinci hafta da karşı karşıya geliyor.Göztepe ile Kurtuluşspor takımları şampiyonluğun en iddialı iki ekibi olarak dikkat çekerken bu takımlar Pazar günü karşı karşıya gelecek. Göztepe ilk haftayı Gapspor karşısında 5 – 2 galip kapatırken, Kurtuluş ise Yıldız23 karşısında 4 – 2 galip gelerek ilk haftayı kayıpsız atlattılar.Pazar günü oynanacak maç programı;Saat: 09.00 – Atlasspor – AyyıldızSaat: 11.00 – Doğubirlik – DoğugençlikSaat: 13.00 – Göztepe – KurtuluşSaat: 15.00 – Çıksorutspor – GapsporSaat: 17.00 – Göllüce – Yıldız23