Ligin ilk yarısında istediği sonuçları alamayarak hedefinin gerisinde kalan kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, Play Off potasına yaklaştı.

Lige Samsunspor galibiyetiyle başlayan ve Gaziantep derbisinde Gaziantepspor’u farklı bir skorla geçen Gazişehir Gaziantep, hedef koyduğu 5 maçlık periyodun ikisini kayıpsız geçti.

PLAY OFF’A BİR ADIM KALDI

Gazişehir Gaziantep ligin ikinci yarısında Play Off finallerine katılmak adına kendine hedef belirlerken, geride kalan iki haftada elde edilen 6 puanla çemberin içine girmeye bir adımlık mesafe kaldı.

Geride kalan 19 haftalık süreçte Gazişehir Gaziantep 6 galibiyet 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile maç fazlalığıyla 8’inci sıraya yükseldi. Temsilcimiz devreyi 20 puanla 11’inci sırada tamamlamıştı. İki maçta ise üç basamak birden yükselmiş oldu.

KALEYİ KAPATTILAR

TFF birinci lig temsilcimiz Gazişehir Gaziantep sezonun ikinci yarısında kalesinde gol görmeden başladı.

Samsunspor ve Gaziantepsor maçlarında gol yemeyen temsilcimiz, aynı zamanda geride kalan 19 haftalık süreçte kalesinde maruz kaldığı 15 golle ligin en az gol gören takımı olma özelliğini de eline almış oldu.

SIRADA BOLU VAR

Gazişehir Gaziantep ligin ikinci yarısına başlarken kendine belirlediği 5 maçlık seri galibiyetin üçüncüsü olan Boluspor ile devam edecek.

İlk 5 maçta elde edeceği maksimum puanlarla önce Play Off ve daha sonra da ilk iki arasında yer almak isteyen kırmızı – siyah ve beyazlılar, 5 maçlık periyotta en önemli rakipleri arasında yer alan Boluspor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak mücadele de temsilcimiz galip gelmesi durumunda Play Off potasının içinde yer alacak. Bu haftanın ardından Boluspor 27 puanla averajla 6’ıncı sırada yer alıyor. Temsilcimiz daha sonra yine Play Off mücadelesi veren Adanaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek ve ardından da İstanbulspor ile kendi evinde mücadele edecek.

MUHARREM TÜRKOĞLU