CHP Şehitkamil'de belediye meclis üyesi adaylarını belirlemek için yapılan ön seçimin iptal edilip edilmeceği konusuna CHP Genel Merkezi son noktayı koydu. İl'in ardından CHP genel merkezi de, itirazları reddetti ve seçimlere ön seçimden çıkan listeyle gidilmesi yönünde karar verdi. CHP'de Şehitkamil belediye meclis üyesi adaylarını belirlemek için geçtiğimiz hafta ön seçim yapılmış, ön seçimin ardından bazı adaylar, Şehitkamil'de oy kullanmaya müdahaleler olduğunu, ölen kişiler veya şehir dışında olanların yerine oy kullanıldığını iddia edilerek İl'e itirazda bulunmuş, İl ise yaptığı toplantıda itirazları reddetmişti.

GÖRÜNTÜLERİ ANKARA'YA GÖTÜRDÜLER

CHP İl Yönetimi'nin Şehitkamil'deki seçimlere yapılan itirazları reddetmesine rağmen, Cuma Özdemir, Zeynel Güçyetmez, Hayri Öztürk ve Murat Bakım, Yaşar Düğün Salonu'nda yapılan ön seçim görüntülerini de alarak genel merkeze gitti ve görüntüleri CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'e izletti. Adnan Keskin'in seçimlerin iptal olabileceği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

ATAR DA ANKARA'DA

Adnan Keskinle görüşüp mutlu haberle şehre dönen partililerin ardından dün de CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Atar ilçe yöneticileriyle birlikte CHP Genel Merkezi'ne gitti. Atar'ın 18 Şubat'ta seçim kuruluna verilmesi gereken meclis üyesi aday listesini iptal ettirmemek için genel merkez yetkilileriyle görüştüğü ve genel merkezin ön seçimden çıkan listeyle seçime gidilmesi yönünde karar verdiği öğrenildi. Meral KINACILAR