CHP'de sonunda merkez ilçeler için karar verildi ve Şahinbey'e Mustafa Aslan, Şehitkamil'e ise Dr. Fethi Albayram aday yapıldı. Cevizli Belediye Başkanı, CHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan, seçime kadar uyku uyumayacaklarını ve Şahinbey'i alacaklarını söylerken, Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Dr. Fethi Albayram ise Şehitkamil'e hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu söyledi.

Cevizli Belediye Başkanı, CHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Aslan, Allah'ın izniyle Şahinbey'ide, büyükşehiri de diğer ilçeleri de alacaklarını belirterek, "Geriye kalan zamanda uyku uyumayacağız, çalışacağız halkımızla bütünleşeceğiz" dedi.

ŞAHİNBEY EĞİTİMDE 79. SIRADA

Cevizli'de 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Mustafa Aslan, Şahinbey'in başta trafik ve eğitim olmak üzere tüm sorunlarını çözeceklerini belirterek, "Şahinbey eğitimde 79. sırada. Bunun birinci nedeni belediyelerin okul yerine arsa üretmemeleri. Akaryakıt istasyonuna arsa bulunuyor okula bulunmuyor. İşadamları arsa için sırada bekliyor" dedi.

ŞAHİNBEY'DE 187 MAHALLE VAR

Şahinbey'de 31 mahallenin afet kapsamına alındığını dile getiren Aslan, "Şahinbey'de 187 mahalle olduğunu, bunlardan iki tanesinin Mavikent ve Bülbalzade adı altında yeni kurulduğunu söyleyen Aslan, " 51 tane köyden dönüşen mahalle var. 29 tane de 2009'da köyden dönüşen mahalle var. Bu kapsamda vatandaşların mağduriyetini önleyeceğiz. Dersimize iyi çalıştık. partililerimizle el ele verip birlikte başaracağız, halkımızla bütünleşeceğiz" dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Dr. Fethi Albayram da, şehre hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu belirterek, "Şehrimizin birçok sıkıntıları var. Biz sosyal belediyecilik yapacağız" dedi. CHP'de büyükşehir ve merkez ilçelerin yanısıra, Nizip'e Önder Alkurt, İslahiye'ye Mustafa Köse, Karkamış'a Metin Göğebakan, Oğuzeli'ne Ufuk Maraş, Araban'a Hüseyin Kılıç, Yavuzeli'ne Ali Sakar, Süleyman Bozkurt aday olarak gösterilmişti.

Meral KINACILAR