Mahalle çalışmalarına hız veren CHP adayları Şehitkamil’de esnaf gezisi yaptı. CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici ve beraberinde ki heyet esnafla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Esnafın sıkıntılarını dinleyen Ekici, sorunlarının çözümü noktasında iş başına geldiklerinde önemli projeler hazırladıklarını ifade etti. Akif Ekici, "Esnafımızın belediyenin birçok uygulamasında mağdur olduğunu gördük.

Esnafımızın hepsi dertli ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir kurtarıcı olarak görüyorlar. Bu seçimde bir değişim olacağının sinyalini veriyorlar. CHP olarak yerel iktidara geldiğimizde öncelikli olarak küçük esnafımızın ayakta kalması için her türlü tedbiri alacağız, bürokratik işlemlerini kolaylaştıracağız ve esnafımızı büyük alışveriş merkezlerine ezdirmeyeceğiz” dedi.

Akif EKİCİ, DİVA-SEN’i ZİYARET ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker ve CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası DİVA-SEN’i ziyaret etti. Ekici projeleri konusunda da geniş bilgiler verdi. Özellikle Gazikart konusunda değinen Ekici, yoksul ailelere Gazikart verileceğini ve bunuda yalnızca kadınların kullanımına verileceğini söyledi. Akif Ekici Gazikart’a her ay 200TL yüklenerek yoksul halkın bütçesine katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ