CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğindeki yeni yönetim, Gaziantep'teki ikinci değişikliği Şahinbey İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirdi. Zeki Gürsel görevden alınırken, yerine Ali Kılıç atandı.
Ali Kılıç Göreve Atandığını Duyurdu
Şahinbey İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ali Kılıç, atama kararını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kamuoyuna duyurdu.
Kılıç açıklamasında, "Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısında, Şahinbey İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bana bu görevi layık gören Sayın Genel Başkanımıza ve MYK üyelerimize teşekkür ediyor, alınan kararların partimize ve Gazi şehrimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Açıklamasının devamında parti örgütüne birlik ve beraberlik mesajı veren Kılıç, "Asıl olan Cumhuriyet Halk Partisi'dir; kişiler gelir geçer, ancak partimizin mücadelesi ve örgütlü yapısı kalıcıdır. Cefakar, vefakar örgütümüzü daha da güçlendirmek ve mücadelemizi büyütmek adına kararlılıkla çalışacağımdan hiçbir partili yol arkadaşımın şüphesi olmasın." dedi.
Gaziantep'te İkinci Görev Değişikliği
Mutlak butlan kararının ardından CHP Gaziantep İl Başkanlığı'nda yapılan görev değişikliğinin ardından, Şahinbey İlçe Başkanlığı da yeni yönetime geçti. Böylece Gaziantep teşkilatında kısa süre içinde ikinci önemli görev değişikliği yaşanmış oldu.





