Son haftalarda ki performansıyla göz dolduran Cenk Tosun, "Cezamızdan dolayı Avrupa'ya gidemiyoruz belki ama bu hakkı kazanıp o cezayı sildirmek ve Antep'in önünü açmak istiyoruz" dedi.

Konya deplasmanında elde ettiği 1-0'lık galibiyetle 3'te 3 yapan, puanını 35'e çıkaran Gaziantepspor'un başarısının sırrını takımın yıldız ismi Cenk Tosun, FANATİK TV'ye anlattı. Yakaladıkları başarılı grafikte Sergen Yalçın'ın payının büyük olduğunu belirten golcü oyuncu, "Yine aynı futbolcular vardı ama takım olamamıştık. Sergen hoca, bunu yaptı. Bizi gerçek bir ekip haline getirdi. Baktığınız zaman bu kadar eksiklerimizin olmasına rağmen yine de kazanarak devam ediyoruz. Konya maçında da hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

GAZİANTEPSPOR İÇİN SAVAŞACAĞIM

Beşiktaş'a transferine değinen golcü oyuncu, "Avrupa'da bu tür transferlerin çok örneği var. Gereksiz bir şekilde büyütülmüştü. 'Cenk'in performansı düşer' denmişti. Yapılan haksız eleştirilere saha içinde cevap verdim. Terimin son damlasına kadar Gaziantepspor için savaşacağım. Atabildiğim kadar gol atmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

CANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADI

Gaziantepspor futbolcusu Cenk Tosun: “Ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum." 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun, başta M.K Atatürk ve bütün şehitlerimiz nur içinde yatsın. Geri dönmeyi asla düşünmediler. Tarihin en büyük destanını yazdılar. "18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun”