Transfer gündemini en çok oluşturan isimlerin başında gelen Cenk Tosun, Gaziantepspor’la sözleşmesini uzatmayacağını söyledi.

Antalya Belek kampında bulunan spor sorumlumuz Muharrem Türkoğlu’na açıklama yapan Cenk Tosun, en fazla sezon sonuna kadar Gaziantepspor’da mücadele edeceğini belirtti.

Kulübün kendisiyle olan sözleşmesini uzatmak istediğini açıklayan Cenk Tosun, “Benimle birçok kulübün ilgilendiğini bilmeyen yok bunu gizlemenin de anlamı yok. Gaziantepspor ile Mayıs ayında sözleşmem sona eriyor. Tabi ki sezon sonuna kadar burada mücadelemi sürdürürüm. Eğer benden para kazanmak istiyorlarsa bu dönemde transferimi gerçekleştirsinler" diye konuştu.

DAUM ISRARLA İSTİYOR

Transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Christoph Daum'un istediği tek bir isim var: Cenk Tosun...

Maddi krizle boğuşan Gaziantepspor’dan ayrılmaya sıcak bakan, ancak 3 büyüklerden birine gitmek isteyen Cenk’i Yeşil-Beyazlılar’ın ikinci başkanı Rıdvan Şen ikna etmeye çalışıyor. Antalya kampında iki takım arasında süren pazarlıklardan birkaç gün içinde bir sonuç çıkması bekleniyor. Bursaspor, öte yandan orta sahaya yapılacak takviye konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-Beyazlılar, şimdilik mesaisinin büyük bölümünü Spartak Moskova’da forma giyen dünyaca ünlü yıldız Kim Kallström’ü renklerine bağlamak için harcıyor.