CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, dünya görüşü, yaşam tarzı, dne olursa olsun CHP olarak kimseyi değiştirme, dışlama iddiasında olmadıklarını, daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun CHP'nin tüm vatandaşların oylarına talip olduğunu söyledi. Serindağ, "Cemaat hizmet hareketi, herkesin oyuna talibiz" dedi.

BUNLAR SAF DEĞİL, CİNGÖZLER

Ülkenin kötü yönetilmesinden memnun olmadıklarını, ülkenin iyi yönetilmesi ve insanların yarınından emin olmasını arzu ettiklerini belirten Ali Serindağ, "Ama hükümetin Türkiye'yi getirdiği ortam maalesef böyle bir ortam değill. Hükümetin Türkiye'yi içine düşürdüğü durum insanlarımızı huzursuz etti. 17 Aralık'tan önce Gezi olayları vardı. Gezi olayları Başbakan'ın kimyasını bozmuştu. 17 Aralık Başbakan'ı panikletti. Yanlış hareketler içine girdi. Hükümetin Türkiye'yi yönetmediğini gördük. Hükümet ülkeyi yönetmiyormuşda saflık numaralarına yatıyormuş, biz safmışız diyorlar. O zaman Türkiye büyük bir tehlike atlatmış oluyor. Aslında saf değil, cingözler" dedi.

SUÇSUZLARSA AKLANACAKLAR

Kendilerine göre bir komplo hayali içerisine girdiklerini, ancak tapelerin hepsinin doğru olduğunu belirten Serindağ, "Başbakan ses kayıtlarının kendisine ait olmadığını söylemiyor. Hayali bir paralel yapı tutturmuş gidiyor. Milyon dolarları ayakkabı kutularına paralel yapı mı koydu? Bunun tek yolu var yargıyı serbest bırakacaklar, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının önünü açacaklar. Yüce divana gidecekler, yargılanacaklar, suçsuzlarsa aklanacaklar" diye konuştu.

AK PARTİ'YE OY VERENLERE GÜVENİYORUM

'Bunlar olmadığı müddetçe kimse onların alnına yapışmış kara lekeyi silemez' diyen Serindağ, "Milletimizin sağduyusuna güveniyorum. Halk olan biteni gözlüyor. Para kutuları, para kasaları yaratılan rantlar. Tapelerin her biri hükümeti düşürebilecek boyutta. Vatandaşlar 30 Mart'ta Ak Parti'yi bitirecek. Ak Parti'ye oy vermiş olanlara güveniyorum. Ak Parti'ye şamar vuracak. İktidarı bu haliyle Tayyip Erdoğan'ın sürdürmesi mümkün değil. Vatandaş kasetlerin montaj olmadığını görüyor. Yapılanları iyi izlesinler. Hepsi olmuş şeyler" dedi.

3 GÜNE BİR PROJE

Fatma Şahin'in hazırladığı 1027 projeyi akılcı bulmadığnıı söyleyen Serindağ, "3 güne bir proje düşüyor. Gerçekçi ve akılcı değil. Örneğin Yavuzeli'ndeki bir köye içmesu götüreceğini söylüyor. Hangi bütün köylerin içmesuyu problemi çözülmüştü. Hangisi doğru? Bir köy bu devirde içmesuyu sorunu yaşıyorsa o zaman Fatma Şahin kendi bakanlığı ve milletvekilliğini sorgulamalı" dedi.

TÜM HALKI KUCAKLAMAK İSTİYORUZ

Başbakan'ın seçim öncesi hayali bir düşman yarattığını, bunlara faiz lobisi dediğini söyleyen Serindağ, "Şimdi de cemati diline dolamış, Şimdi bizim açımızdan insanların dünya görüşü yaşam tarzı, ne olursa olsun biz CHP olarak tüm halkı kucaklamak istiyoruz. Biz kimseyi değiştirme, dışlama iddiasında değiliz. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun CHP tüm vatandaşların oylarına talip. Cemaat, hizmet hareketi ve diğer tüm cemaat ve kesimler..." dedi.

TOKİ SAF MI?

Stadyumun yerinde kalması gerektiğini, dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde stadyumların şehir merkezinde olduğunu söyleyen Serindağ, "Yeni yapılan stadyum şehre çok uzak. Üstelik TOKi stadın yerini meydan yapmayacak. TOKi o kadar saf mı? Bence stadın yerine binalar ve AVM yapılacak. Bence bu projeye önce Gaziantepspor yönetimi ve taraftarları karşı çıkmalı. Beşiktaş maçlarını Dolmabahçe, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu'nda yapıyor. Herkesin arabası mı var? Stadın taşınmasını uygun bulmuyorum. Kapasitesi artırılmalı ve 26 bine çıkarılmalı. Hala geç kalınmış değil" şeklinde konuştu. Meral KINACILAR