Dün Emniyet Müdürlüğü karşısına aracını park eden Mehmet Vatandaş, aracını çekiciyle çektirmemek için uzun süre trafik ekipleriyle tartıştı. Polise, 'Cezamı ödeyeyim, aracımı çekmeyin' diyen vatandaşın bütün ısrarlarına rağmen ekipler aracı çekiciye yükledi. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında çekilen aracının üzerine çıkan Mehmet Vatandaş, otoparka kadar çekici üzerinde gitti.

ARACININ ÜZERİNDEN İNMEDİ

Önceki gece belediyenin aracının çarpmasıyla aracının neredeyse perte çıktığını, onun kaza raporu için uğraştığını anlatan, aynı zamanda GATEM Komple Nakliyatçılar Sitesi Dernek Başkanı olan Mehmet Vatandaş, "Aracımı emniyetin karşısına park ettim. Ben sigortacıya uğradım, oğlumda emniyete gitti. Çok sürmedi 15 dakika içinde aracımın yanına geldim. Aracımın yanına geldiğimde henüz aracım çekiciye yüklenmemişti. Polise cezamı ödeyeyim, ancak aracımı yüklemeyin dedim. Ancak polis, aracımı yüklemede kararlıydı. Bende aracın üzerine çıktım. Ama tüm çabalarıma karşılık aracım çekiciyle Direkçi Pazarı'ndaki bir otoparka götürüldü" dedi.

ANONS YAPILMALI DEĞİL Mİ?

Bu uygulamanın haksızlık olduğunu, bu konuda vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığını söyleyen Mehmet Vatandaş, "Her gün esnaftan bu yönde şikayet geliyor. Bir anlamda onların sesi oldum. Çünkü araç sürüleri bu konuda çok dertli. Önce bir anons yapılmalı değil mi? Aracımı yapr edeli daha çok da olmamıştı. Üstelik aracım çekilmeden defalarca polise cezamı ödeyeyim yeterki çekme dedim.Beni dinlemedi. Aracımı otoparktan almak için 120 TL ücret ödedim. Tartışmamda haklı olduğuma inanıyorum. Bu konuda şikayetçi olmayı bile düşünüyorum. Bu yapılan haksızlık değil mi? " diye konuştu. Meral KINACILAR