Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Kamil Ocak Spor Salonunda oynadığı Çanakkale maçını 72-64 kazanarak ligde 4. sıraya yükseldi. İlk üç periyodu oldukça zorlu geçen ve son periyotta rakibine üstünlük sağlayan ev sahibi takım, kaptan İbrahim’in 34, yeni transfer Musa’nın ise 24 sayısıyla maçı kazanmasını bildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Çanakkale maçını 72-64 kazanarak Bursa yenilgisini telafi etti.

Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanan maçta, Kaptan İbrahim ve yeni transfer Musa’nın etkili oyunu ile maçı kazanmasını bilen ev sahibi mavi-beyazlı takım, puan cetvelinde 4. sıraya yükseldi. Bu hafta deplasmanda oynayacağı Ankara Karagücü maçıyla ilk yarıyı tamamlayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında galibiyetin sevinci yaşanıyor.

YÖNETİCİLER YALNIZ BIRAKMADI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını yöneticiler yalnız bırakmıyor. Çanakkale maçında protokol tribünündeki yerini alan Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler Nihat Aydıngüler, Hayrettin Hafif ve Erol Hüner, 72-64 biten maçın ardından teknik ekibi ve sporcuları tebrik etti.

Takımın Çanakkale karşısında önemli bir galibiyete imza attığını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız geçen hafta beklenmedik bir yenilgi aldı Bursa karşısında. Bu mağlubiyetin telafi edilmesi gerekiyordu. Bu hafta oynanan Çanakkale maçında tüm sporcularımız maçta elinden gelen gayreti göstererek 72-64 galip geldi. Takımı tebrik ediyorum. Aynı başarıyı deplasmanda oynayacakları Karagücü maçında da göstereceklerine inanıyorum” dedi.

HABER MERKEZİ BÜLTEN