Öğrenciler, 2000 yılında Gaziantep Lisesinden mezun olan Ercan Oğuz'un endüstri mühendisliğiyle ilgili anlattıklarını can kulağıyla dinledi.

TAVSİYELERDE BULUNDU

İş güvenliği, tehlikeli maddeler, kaya tuzu, tekstil kimyasalları, lise yılları ve mesleki tecrübelerini, Gaziantep Lisesi öğrencilerine aktaran Oğuz;sınav öncesi Gaziantep Lisesi son sınıf öğrencilerine Endüstri Mühendisliğinin önemini, özelliğini, okul tercihleri konusunda yapılması gerekenleri, yaşam alanındaki tavsiyelerini anlattı. Oldukça neşeli ve verimli geçen panel karşılıklı soru cevap ile devam etti.

EN BÜYÜK MUTLULUK

Program sonunda kokteyl düzenlendi. Ayın konuğu Endüstri Mühendisi Ercan Oğuz panele katılan öğrencilere, öğretmenlere ,çeşitli hediyeler taktim etti. Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Dernegi Başkanı Mehmet Emin İnce, panele katılan Ercan Oguz'a ve Lise Müdürü Kürşat Hamurlu'ya katılım ve desteklerinden dolayı plaket ve çiçek taktim etti. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Mezunlar Derneğine ve Lise Müdürüne, rehberlik ögretmenlerine teşekkür eden Oğuz, yıllar sonra mezun olduğu Lisede bulunmanın heyecanını tarif etmenin kelimelere sığmayacak kadar büyük mutluluk olduğunu söyledi. Meral KINACILAR