GAZİANTEP'te, emlakçılık yapan Hamit Koç'un bankadan çekerek otomobilinin torpido gözüne koyduğu 104 bin lirası, kimliği belirlenemeyen 3 kişi tarafından otomobilin camı kırılarak çalındı.

Olay, öğle saatlerinde Belkıs Mahallesi 1'inci sokakta meydana geldi. Emlakçı Hamut Koç, bir gayrimenkul devri için arazi sahibinin bankaya yatırdığı 104 bin lirayı çekerek 27 AAD 53 plakalı otomobilin torpido gözüne koydu. Bankadan çıkan Koç, 104 bin lira bulunan otomobilini işyerinin önüne park etti. Bir süre sonra komşularının seslenmesi üzerine dışarı çıkan Koç, otomobilinin sağ ön camının kırık olduğunu ve torpido gözünün de açık olduğunu gördü. Torpidoda bulunan 104 bin lirasının çalındığını anlayan Hamit Koç, telefonla durumu polise bildirerek yardım istedi.

Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alarak otomobil üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Bu sırada bir görgü tanığı, 3 kişinin otomobilin camını kırıp, içinden bir şey alarak gri renkli bir otomobille kaçtığını söyledi. Bu bilgi üzerine bölgedeki güvenlik ve mobese kameralarını inceleyen polis, kaçan şüphelilerin kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.