Gerçekleştirilen ödül töreninin ardından sosyal medya hesabından ödül alan 3 firmayı tebrik eden Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, "Türkiye 100 Ödül Töreni'nde, şehrimizden 2016-2018 dönemi satış gelirine göre en hızlı büyüyen 100 şirket arasına 42.sıradan giren MDT İplik 78.sıradan giren Akcanlar Tekstil ve 95.sıradan giren Burteks Tekstil firmalarımızı kutluyor, yaşattıkları gurur için teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞARI DİLEDİ

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım ise yaptığı paylaşımda, "Bugün video konferans ile yapılan Türkiye 100 Ödül Töreni’nde Gaziantepli 3 şirket bizi gururlandırdı. 2016-2018 ciro artışına göre belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yer alan Gaziantepli şirketlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

AKCAN GURURLU

Akcan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mete Akcan'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 78. firma olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ’nun katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde TEPAV ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen Türkiye 100 Ödül Töreninde 2016-18 döneminde satış gelirini en fazla artıran 78. firma olmanın gururu içerisindeyiz. Bu sureçte çalışanlarımız başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkürleri bir borç biliriz. " ifadelerine yer verdi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT