Denizlispor ve Boluspor deplasmanlarından bir tek puan dahi çıkartamayan mavi – beyazlı temsilcimiz, Pazar günü oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Bölükbaşı nezaretinde Gaski tesislilerinde gerçekleştirilene antrenmanda futbolcuların moralinin bozuk olduğu gözlendi.

ADALETLİ OLSUNLAR

Boluspor ile oynadıkları karşılaşmada hakem kurbanı olduklarını söyleyen Büyükşehir Gaziantepspor’un teknik direktör Bülent Bölükbaşı “Ne yazık ki bizim dışımızda ki kaynaklanan hatalar maçın kaderini çok net bir şekilde etkileyebiliyor. Kırmızı kart çok ağırdı. Hakem de insandır, hata yapacak ama bir maçta çok sayıda hata olursa takımların canı yanıyor. Ben hakemlerin düdüklerinde adalet dağıtmasını istiyorum” dedi.

ÜÇ PUAN ÖZLEMİNİ BİTİRMELİYİZ

Teknik patron Bölükbaşı “Hedefimiz doğrultusunda hiç kimsenin endişeye kapılmasına gerek yok. Bu takımın ne kadar kaliteli ve iyi niyetli oyunculardan kurulu olduğunu herkes biliyor. Elde edilen mağlubiyetlerden çıkartacağımız derslerimiz var ve daha iyi çalıp hak ettiğimiz yerlere tekrar geleceğiz. Boluspor maçında kazanmayı isteyen taraf bizdik. Oyuncularımın hırsından, isteğinden son derece memnunum. İkinci golü bulabilsek maçı kopartacağız ancak bir anlık konsantrasyon eksikliğinden kalemizde golü gördük. Demek ki daha da çok çalışmalıyız. Son iki haftada kaybettiğimiz altı puan var bu puanları telafi etmeliyiz. Bize bir galibiyet lazım. Üç puan özlemimizi bitirmeliyiz” dedi.

NEFES ALDIRMAYIN

Diğer yandan Bülent Bölükbaşı futbolcularla yaptığı antrenman öncesi konuşmada rakibe nefes aldırmamalarını istedi.

Bu hafta karşılaşacakları Altınordu’nun genç, dinamik ve çok koşan bir takım olduğunu ona göre tedbir alacaklarını belirterek bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmaları gerektiğinin altını çizerek anlattı.