PTT birinci ligin 23’üncü haftasını maç yapmadan geçirecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi.

Gaski tesislerinde teknik direktör Hasan Özer nezaretinde haftanın ilk çalışmasını yapan mavi – beyazlı oyuncuların moralli oldukları gözlendi.

Sezonun 24’üncü haftasında kendi evinde 1461Trabzonspor ile karşılaşacak olan mavi – beyazlı ekip, çalışmalara hırslı başladı.

Geçen hafta Bolu deplasmanında elde edilen bir puana sevinemediklerini kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik patronu Hasan Özer, “Galip gelebileceğimiz mücadeleyi ne yazık ki bir puanla kapatmak durumunda kaldık. Biz rakiple aramızda ki puan farkını açmak isterken ne aynı seviyede tuttuk. Her koşulda deplasmanda alınan bir puan yine de iyidir ama artık o maçı unuttuk” dedi.

Bu haftayı maç yapmadan geçireceklerine değinen Özer, “Devre arası kampı öncesi futbolcularımıza yeteri kadar izin verme fırsatımız olmadı. Maç yapmayacağımız haftada onlara üç günlük izin verdik ve dün yeniden bir araya geldik. Önümüzde 1461Trabzon maçı var. İkinci yarıda henüz galibiyetle tanışamadık. Önümüzde ki süreci en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıda ki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU