Bu sezon, ligi alt sıralarda tamamlayan ve umduğunu bulamamanın sıkıntısını yaşayan mavi-beyazlı ekip, takıma yararlı olabilecek genç ve dinamik futbolcuları kazamaya yönelik çalışmalar yürütüyor. 
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, yaptığı açıklamada, tekdüşüncelerinin yeni sezonda daha büyük başarılara imza atmak olduğunu belirterek, ''Amacımız, güçlü bir kadro oluşturarak yeni sezonda başarılı olabilmek'' dedi. 


GELECEĞE YÖNELİK HESAPLAR YAPIYORUZ


Yaşanılan sıkıntılar nedeniyle bu sezon takım olarak istenilen başarıyı yakalayamadıklarını ifade eden Şahan, şöyle konuştu: 
''Büyük sorunlar yaşadığımız sezon sona erdi. Artık, tüm hesaplarımızı geleceğe yönelik yapıyoruz. Tek düşüncemiz, gelecek sezonda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yakışan başarıyı yakalayabilmek. Bunun için de güçlü bir kadro oluşturmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Önümüzde çok ciddi bir transfer çalışması var. Transfer konusunda yönetim ile birlikte hareket ediyoruz. Teknik heyet olarak, transfer konumunda çok titiz bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışma sonucunda hazırladığımız raporu, 1-2 gün içerisinde yönetime de bildireceğiz. Yönetim, bizim vermiş olduğumuz bu rapor doğrultusunda önümüzdeki hafta transfer çalışmalarına başlayacak.''

YENİ İSİMLER KAZANDIRACAĞIZ


Şahan, futbolda başarının ancak güçlü bir kadroyla elde edilebileceğini vurguladı. Öncelikle iç transfer çalışmalarını tamamlamak istediklerini aktaran Şahan, şunları kaydetti: 
''Takımdan gitmek isteyen, ya da gitmesi gereken futbolcularımız gidecek. Ama, takıma yararlı olacağını düşündüğünüz, ya da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başarılı olması için çalışmak isteyen futbolcularla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun yanı sıra, gerçekten takıma yararlı olacak, ihtiyacımız olan yeni isimleri de kadromuza dahil etmek istiyoruz. Önümüzde uzun bir zaman var. Transfer konusunda çok titiz bir çalışma yaparak güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz.’’ HABER MERKEZİ