PTT birinci liginde kalan son altı maçını kazanarak Play Off’lara kalmayı hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın Kartal deplasmanında üç puan hesabı yapacak.

Geçen hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden 1461Trabzonspor’u mağlup ederek büyük moral kazanan mavi – beyazlı oyuncular, Kartalspor karşısında da sahaya galibiyet hedefiyle çıkacak.

Radyo Seymen Kartal Stadyumunda yarın saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Ankara üst klasman hakemlerinden Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

HER YOL 3 PUAN

Geçen hafta elde edilen galibiyetle hedefini bir kez daha Play Off olarak belirleyen Mavi – Beyazlı oyuncular yarın ki Kartalspor maçından da galibiyetle ayrılıp bu haftayı da üç puanla kapatmak istiyor.

Özellikle sezonun ikinci yarısından bir hayli performans düşüklüğü yaşadıklarını söyleyen oyuncular, kalan haftalarda maksimum oranda puanları toplayıp ilk altının içerisinde sezonu kapatacaklarını söylediler.

HEDEFİ İKİ DEPLASMAN BELİRLEYECEK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Suat Kaya üst üste çıkacakları iki deplasman maçlarını galibiyetlerle kapatmaları durumunda ilk altı içerisinde yer almalarını garanti gözüyle görürken tedbiri elden bırakmıyor.

PTT birinci liginin şakasının olmadığını açıklayan Kaya, iki hafta kaybettiğinizde küme potasında iki hafta kazandığınızda Play Offlardasınız. Böyle enteresan bir ligimiz var ama biz özellikle deplasmanda oynayacağımız iki maçımızdan da kazançlı çıkıp sezon sonunu ilk altı içinde tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

BU GÜN GİDİYORLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kafilesi yarın saat 14.00’de Kartalspor ile yapacağı maça bu gün sabah uçağıyla İstanbul’a hareket etti.

Sabiha Gökçen havaalanından kalacakları otelde kampa giren mavi – beyazlılar orada maç saatini bekleyecek.