PTT birinci ligin ilk yarısını 23 puanla 9. Sırada tamamlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Antalya kampı sürüyor.

Antalya Titanic otelde yapılan kampın ikinci gününde sabah çalışmasını salonda gerçekleştiren mavi – beyazlılar, öğleden sonra da sahada idmanını sürdürdü.

İkinci yarı hazırlıklarını eksiksiz başladıklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hasan Özer, “Güzel, tempolu şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Oyuncularımızı hedeflediğimiz fiziksel seviyeye getirmeyi arzuluyoruz" dedi.

SÜRECİ İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

Sezonun ilk yarısının takım adına iyi geçmediğini vurgulayan Özer, şunları kaydetti:
“Bizden önceki sürecin Gaziantep Büyükşehir adına çok iyi geçtiği söylenemez. Özellikle puansal açıdan çok geride kalmış bir takımdı. Göreve gelmemizle 8 maçta 12 puan aldık. Bana göre oyuncuların bizden sonraki süreçte daha iyi bir noktaya gelme adına çaba sarf ettiğini düşünüyorum. Bizden sonraki süreçte daha iyi puan topladığımızı düşünüyorum ama genel toplama bakıldığında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor sezon başında konulan hedeften daha geride kaldığı görülüyor. Ama bu, dünyanın sonu değil. Muhakkak arzulu, istekli çalışmalarla önümüzdeki süreci iyi değerlendirerek hem futbol hem fizik hem puan olarak çok daha iyi yerlerde olabilecek duruma gelmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi.

SÖZ VERİYORUZ

Mavi – beyazlı takımın ikinci yarıdaki hedeflerine de değinen Özer, “İkinci yarıda daha coşkulu bir Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un olması adına her şeyi yapabileceğimize söz verebilirim. Daha coşkulu, istekli bir takımın sahada olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyoruz ki özellikle kendi sahamızda oynayacağımız müsabakalarda taraftarımızla inşallah iç saha galibiyetleri devam eder. Buna dış sahayı da eklersek çok keyifli olur. Keyif veren bir takımın sahada olması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU