PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor hafta sonu kendi evinde ağırlayacağı Ankaragücü maçına hazırlanıyor.

Başkent ekibini hafife almak istemeyen mavi – beyazlı futbolcular ve teknik heyek çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Ankaragücü ile iç sahada oynayacakları maç için 3 puandan farklı bir şey düşünmek istemediğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik deriktörü Suat Kaya, Şanlıurfaspor maçında aldıkları 3 puanla elde ettikleri motivasyonu hafta sonuna taşıyacaklarını vurguladı.

HER PUAN ÇOK DEĞERLİ
Ankaragaca takımının ligde son sırada yer almasının kimseleri yanıltmaması gerektiğini hatırlatan Kaya, “Geçen hafta şampiyonlukla ismi anılan 1461Trabzon’u mağlup ederek hafifa alınmayacakları mesajını verdiler. Biz iyi çalışacağız, iyi hazırlanacağız, psikolojik olarak da çok iyi hazırlanmamız lazım, taktiksel anlamda da. Geçen haftadaki mücadelemizi sürdürdüğümüz takdirde bu maçtan da 3 puanı alacağımıza inancım sonsuz. Ligde 9 hafta kaldı, süre azalıyor. Alınacak her puan çok değerli. Bütün takımlar bu düşünce içerisinde. Biz de kendi evimizde, iç sahada oynayacağımız maç için 3 puandan farklı bir şey düşünmek istemiyoruz” dedi.

KAYBETMEK İSTEMİYORUZ

Gaski tesislerinde oynayacakları maçın zorlu geçmesini beklediklerini ifade eden Kaya, “Ankaragücü gençlerden kurulu, çok koşan, hırslı ve kazanmak adına mücadele veren bir ekip. Ligin dibine demir atmış olsalar bile futbolcuların kendilerine oynama isteği olayı farklı boyuta taşıyor. Biz de artık bu saatten sonra kaybetmek istemiyoruz. Bir an önce hedefimize yaklaşmak için her maçı kazanma arzusundayız. Ankaragücü maçı bizim için zor geçecek. Fakat biz kendi gücümüzü biliyoruz. Sahada doğruları yaptığımız zaman maçı kazanabileceğimizi biliyoruz. Bu doğruları hafta sonu taraftarlarımızın önünde sahaya yansıttığımız zaman iyi bir sonuçla ayrılırız” şeklinde konuştu.