Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik heyette çok yerinde bir hamle yaparak Suat Kaya ile yollarını ayırırken, takımı Hasan Özer, Mehmet Polat ve Bülent Bölükbaşına teslim etti. Bu sezon beklentilerin bir hayli altında kalan mavi – beyazlı kulüpte son oynanan Şanlıurfaspor maçının ardından yönetim kurulu toplanarak önlem tedbiri aldı. Mavi – beyazlı yönetim teknik direktör Suat Kaya ve ekibiyle yollarını ayırırken yerine Hikmet Karaman’ın yardımcısı Hasan Özer’i teknik direktör olarak göreve getirdi. Özer’in yardımcılıklarını ise Gaziantepspor’da birlikte forma giydikleri Mehmet Polat ve Bülent Bölükbaşı yapacaklar. Kaleci antrenörü ise Hakan Polat oldu.

İMZA BUGÜN

Suat Kaya ile yolların ayrılmasının ardından kolları hemen sıvayan ve Hasan Özer’e takımı teslim eden yönetim genç çalıştırıcı ile bir buçuk yıllık anlaşma yapacak. İmza töreni bu gün Gaski tesislerinde saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

YENİ İSİM YENİ HEYECAN

Gaziantepspor formasıyla bir çok başarılara imza atan ve Gaziantepli futbol severlerin vazgeçilmez sevgisini kazanan teknik direktör Hasan Özer, ilk defa teknik adam olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da görev yapacak. Her zaman başarısı çıtasını üst seviyede tutmaya çalıştığını söyleyen Hasan Özer, “Gaziantep benim memleketimden farksız bir şehir. Her anlamda ben buraya bağlı biriyim. Tabi ki ilk defa teknik direktörlük yapacak olmamın heyecanı farklı ama ben bu heyecanımı başarıya odaklarak sürdürmek istiyorum. Hem Gaziantep Büyükşehir Belediyespor adına hem de şahsım ve diğer yardımcı arkadaşlarıma umarım hayırlı bir gelişme olur. Bu takımı en kısa sürede hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

BAŞARIYA İNANIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Ünsal Göksen ise yaptığı açıklamada şunlara değindi; Sezon başından beri alınan sonuçlara baktığımızda gidişata kayıtsız kalamazdık, bu nedenle Suat hocamızla ayrılık kararı aldık ve hemen arkasından futbolculuk başarısını antrenörlükte de devam ettiren ayrıca yıpranmamış bir isim üzerinde yani Hasan Özer’i tercih ettik. Kendisinin ve teknik ekibinin başarılı olacaklarına inancım sonsuzdur”