Türkiye Futbol Federasyonu A2 Liginde fırtına gibi esen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor A2 Takımı, kendi sahasında oynadığı Kahramanmaraş Belediyespor’u 3-0 yenerek, şampiyonluk yolunda en yakın rakibine 12 puan fark attı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor A2 Takımı ligde engel tanımıyor. İç ve dış sahada rakiplerini silindir gibi ezerek seri galibiyetlere imza atan mavi-beyazlı takım, kendi sahasında oynadığı Kahramanmaraş Belediyespor maçını İbrahim Halil Yıldırım, Emre Keleşoğlu ve Cafer Akpak’ın attığı gollerle 3-0 kazandı.

Şampiyonluk yolunda en yakın rakibine 12 puan fark atan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da, Altyapı Teknik Sorumlusu İsmet Çetin, yaptığı açıklamada, A2 liginde kulübü ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Kahramanmaraş Belediyespor karşısında takımın iyi mücadele ettiğini, gol bölgelerinde etkili olduklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Altyapı Teknik Sorumlusu İsmet Çetin, “Büyükşehir Belediyespor olarak biz iyi takımız. Kalitemizi sahaya yansıtıp maçlar kazanıyoruz. Şu anda en yakın rakibizle aramızdaki puan farkı 12 oldu. Ligde kalan maçlarımızın tamamını kazanarak, bu farkı daha da açıp, açık ara şampiyon olmak, Türkiye finallerine katılmak istiyoruz. Kahramanmaraş Belediyespor karşısında görev verdiğim oyuncularım görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek 3-0 galip geldiler. Hepsini kutluyorum. Bu galibiyeti yeni başkanımız Nurettin Özkaya’ya armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ BÜLTEN