Büyükekşi, "İnsan sağlığının her şeyden önce geldiği bu günlerde, futbolcularımızın herhangi bir eksiklik yaşamaması adına kulüp bünyemizde bulunan fitness malzemeleri de oyuncularımızın talebi doğrultusunda evlerine gönderilmektedir" dedi.

İŞTE BÜYÜKEKŞİ'NİN MESAJI

"Değerli Gaziantep Futbol Kulübü Ailesi;

"Kulübümüzün, ülkemizin ve dünyanın hassas bir dönemden geçtiği şu günlerde göstermiş olduğunuz sabır ve anlayışınızdan dolayı yönetim kurulumuz adına öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin ve ailelerinizin sağlığı ve mutluluğu bizim için çok önemli. Kulüp olarak hem takımımızın hem de kulüp çalışanlarımızın covid 19 testlerini yaptırmak adına İl Sağlık Müdürlüğüne başvuruda bulunduk. Kulüp profesyonellerimiz sizlerin ve ailelerinizin ihtiyaçlarını karşılamak adına mesailerine devam etmekteler. Bu süreci hep birlikte en az zararla atlatacağımıza inancımız sonsuz. Lig de verilen bu aranın bir tatil olmadığını sizlerin ve ailenizin sağlıklarını korumak adına izole süreci olduğunu bir kez daha hatırlatarak Kulüpler Birliğinde bugünkü görüşmeler neticesinde yönetim kurulu olarak aldığımız bazı kararları sizlerle paylaşmak istiyorum.

1-) Yeni toplanma tarihimiz 3 Nisan Cuma günüdür.

2-) 3 Nisan Cuma gününe kadar olan süreçte bireysel antrenmanlarınızı münferit olarak 11:00-17:00 saatleri arasında tesislerimizde yapabilirsiniz.

3-) Hem sizin hem ailenizin hem de toplum sağlığı için yurt içi ve yurt dışı seyahat yasağımız devam etmektedir.

4-) Sizlerin ve ailenizin her türlü ihtiyaçları için Sportif Direktörümüz Fatih İbradı ve antrenörümüz Erdal Güneş'i rahatlıkla aramaya devam edebilirsiniz.

Son olarak;

Hep birlikte, sabırla, dayanışma içerisinde bu hassas dönemi atlatacağız. En önemlisi sizlerin ve ailelerinizin sağlığı. Kendinizi koruyun, mümkün olduğunca evde kalın. Sizleri seviyoruz. "