Gaziantepspor yönetimine taraftarların tepkisi her geçen hafta artmaya devam ediyor. Kulübe yakınlığıyla bilinen Gençlik27 gurubu Akhisar maçında İbrahim Kızıl'ı istifaya davet ederken koltuklar kırıldı, davullar atılarak büyük tepki gösterildi.

Akhisar Belediyespor maçının daha 9’uncu dakikasında kalesinde gördüğü golün ardından takımlarını desteklemeye devam eden Gaziantepspor taraftarlar 30’uncu dakikaya kadar desteğini sürdürürken futbolcuların oyunundan memnun olmayınca yönetime tepkiler vermeye başladılar.

Kulüp başkanı İbrahim Kızıl’ı istifaya çağrı ile başlanılan tepkiler şu sloganlarla sürdü;

Yönetimin nerede İbrahim Kızıl

Yeter İbrahim Kızıl yeter

Başkan olsana, başkan olsana Şanlıurfaspor’a başkan olsana

Bu takım düşerse ananızı s…….

En büyük taraftar, yönetim sahtekâr

Caney, caney, caney işte meydaney delikanlı İbrahim Kızıl nerdesin haney

Bu takımı mahvettiniz Allah belanızı versin

8 sene oldu artık süren doldu, yeter artık İbrahim Kızıl yeter

TRİBÜNLER BOŞTU

Gaziantepspor’un kendi evinde Akhisar Belediyespor ile oynadığı lig karşılaşmasında taraftarların ilgi göstermemesi dikkat çekti.

İki hafta önce Bursaspor ile oynanan maçta tribünlerin genelini doldurarak takımlarına destek veren kırmızı – siyahlı taraftarlar, bu maça ilgi göstermedi. Maraton, maliye kale arkası ve kapalı tribünler kısmen dolarken, müze kale arkasının neredeyse tamamı boş durumdaydı.

SAHAYA ATLADILAR

Gaziantepspor kendi evinde oynadığı Akhisar Belediyespor maçında 2 – 0 geriye düştükten sonrasında ve maçın ardından iki taraftar sahaya atladı.

İkinci yarının başında Gaziantepspor 2 – 0 geriye düşmesinin ardından maraton tribününden sahaya atlayan bir taraftar şeref tribünlerine doğru koşmasını tamamlamadan güvenlik ekiplerince etkisiz hale getirildi. Aynı taraftar sahadan çıkarılırken yönetimin bulunduğu tarafa tepkiler verdi. Bir diğer taraftar ise maçın bitiminin ardından sahaya atlayarak futbolculara doğru koştu ama güvenlik ona da zamanında müdahale ederek saha dışına çıkarttı.

KOLTUKLAR KIRILDI DAVUL ATILDI

Gaziantepspor taraftarlarının kötü gidişe gösterdiği isyan her geçen hafta artmaya devam ediyor.

Akhisar Belediyespor ile Kamil Ocak Stadyumunda oynana futboldan memnun kalmayan kırmızı – siyahlı taraftarlar maçın 52’inci dakikasında 2 – 0 geriye düştükten sonra tribünlerde yoğun bir tepki vererek çok az sayıda koltuğu kırarak sahaya attılar. Aynı şekilde tribünde destek olmak amacıyla getirilen davullar da tahrip edilerek sahaya fırlatıldı. Koltukların daha fazla kırılmasını ve olayların büyümesini ise tribünde ki yetkililer engellediler.

GÜVENLİK ENGEL OLDU

Akhisar Belediyespor maçında takımlarının oyunundan memnun olmayan Gaziantepsporlu taraftarlar ile özel güvenlik ekipleri arasında bir süre tartışma yaşandı. Konuk takımın ikinci golünün ardında sahaya girmek isteyen taraftarlara anında müdahale eden güvenlik ekipleri ile bir süreliğine arbede yaşansa da olaylar büyümeden zamanında yatıştırıldı.

5 YÖNETİCİ VARDI

Gaziantepspor her geçen gün kaderine terk edilmeye devam ediyor.

Kırmızı – Siyahlıların kendi evinde oynadığı Akhisar Belediyespor maçında kulüp başkanı İbrahim Kızıl’ın yanı sıra as başkanlardan Ömer Çelik ve Mehmet Kızıl’ında olmaması dikkat çekti. Gaziantepspor’u bu maçta yönetim bazında sadece Ertuğrul Ahi, Vedat Diler, Adnan Karakayış, İlhan Yağız ve Adil Çatuk takip ederken üst protokolde yalnızca Şahinbey ilçe kaymakamı Uğur Turan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu izlediler.