Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçeye hizmet eden eski dönem Şehitkamil Belediye Başkanları ve eski dönem meclis üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, davete katılan eski belediye başkanları ve meclis üyelerine, ilçeye kazandırmış oldukları her türlü hizmetten dolayı teşekkür etti.

Dülük Tabiat Parkı Göl Kafe Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları, eski dönem Şehitkamil Belediye Başkanları Mehmet Bozgeyik ile Metin Özkarslı, eski dönem Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ve eski dönem Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. İftar öncesi Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, birbirleriyle sohbet etme imkanı buldu.

BAŞKAN FADILOĞLU’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Başkan Fadıloğlu, davetlerine icabet eden tüm misafirlere teşekkür ederek, “Öncelikle bu özel gecede bizlere eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah, hepinizden razı olsun. Şehitkamil Belediyesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar emek veren hayatını kaybetmiş tüm kardeşlerimize yüce Rabbimden rahmet diliyorum, siz sevgili kardeşlerime de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. İnşallah, sizlerin bırakmış olduğunuz yerlerden bizler de bu görevi alıp daha ileriye taşımaya gayret gösteriyoruz. Bu iş, bir ekip işidir. Bir başınıza başarılı olmanız hiçbir zaman mümkün değildir. Geçmişte de bu meclisin her noktada emeği var" dedi.

FİKİRLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ

"Her seçim döneminde görev alan tüm meclis üyesi arkadaşımın bu katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diyen Fadıloğlu, "Tabi her zaman söylenen ve geleneksel hale gelmiş olan ‘vefa’ İstanbul’da bir semtin adı olmamalı muhabbetinden de hareket ederek, İnşallah bu tür programları geleneksel hale getirip bir arada olmak istiyoruz. Sizlerin fikirleri bizim için önemli. Bizlere fikir noktasında yardımcı olursanız, bizim yapamadığımız, eksik olduğumuz noktalar olursa bunları da geliştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

BİZ BU MİLLETE SEVDALI OLAN ARKADAŞLARIZ

Davette konuşan eski dönem Şehitkamil Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, “Bugün gerçekten mutlu bir gün yaşıyoruz. Bizlere bu mutluluğu yaşatan önce yüce Allah’a şükrediyorum. Daha sonra değerli kardeşime, Belediye Başkanımız Rıdvan Beye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Benim iki dönem yaptığım Belediye Başkanlığımda görev alan meclis üyesi arkadaşlarımız da burada. Daha sonra Metin Özkarslı ve rahmetli Ahmet Yılmaz Beyin döneminde görev alan meclis üyesi kardeşlerimiz buradalar. Gerçekten bir kardeşlik havası içerisinde bir araya gelip, bir muhabbet oluşturmaya vesile olan Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Biz devleti tanıyan, milleti tanıyan, bu milletin aşığı olan, bu millete sevdalı olan arkadaşlarız. Bunun için hala bir birimizi unutamıyoruz, bir birimize muhabbetle bakıyoruz, kalplerimiz bir birine doğrudur. Bizleri tekrar bir araya toplayan Başkanımıza sizlerin ve şahsım adına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖZTEKİN'DEN İFTAR DUASI

Yapılan konuşmaların ardından önceki dönem Oğuzeli Belediye Başkanlığı yapan Bekir Öztekin iftar duası yaptırdı. Yapılan dua ile birlikte program sona erdi. HABER MERKEZİ